18:33 25.05.2019

Кличко з нагоди Дня Києва провів у мерії прийом для дипломатів

2 хв читати
Кличко з нагоди Дня Києва провів у мерії прийом для дипломатів

Міський голова Києва Віталій Кличко провів у мерії дипломатичний прийом з нагоди Дня Києва, який відзначається в останні вихідні травня.

"Я радий вітати всіх тут, у мерії, в День Києва! Київ закохує в себе в будь-яку пору року, але найчарівніший він у травні. І саме в останній травневий уїк-енд ми традиційно відзначаємо свято нашого міста. Захоплюємось його чудовими краєвидами, згадуємо величну древню історію", - цитує Кличка прес-служба Київської міськдержадміністрації.

Він подякував представникам дипломатичного корпусу та міжнародних організацій за віру в українську столицю, за допомогу і досвід, яким діляться іноземні партнери з київською владою. Мер привітав делегації гостей з міст-побратимів і партнерів Києва: Баку, Кіото, Кракова, Познані, Уханя, Сеула, Таллінна, Турку і Вільнюса.

Кличко розповів, що як міський голова він разом зі своєю командою докладає зусиль для змін у столиці, щоб Київ "став європейським і за стандартами життя".

"Цей рік для України складний. Відбулись президентські вибори, попереду - позачергові вибори до парламенту. Перед країною стоїть багато викликів, але я переконаний, що Україна повинна з ними гідно впоратися. І ми будемо все для цього робити! Щоб наша держава стала повноправним членом європейського співтовариства. У нас немає іншого шляху розвитку, крім європейського", - констатував мер.

У рамках прийому Кличко вручив звання почесних громадян Києва трьом киянам: першому президенту України Леоніду Кравчуку, директору Інституту біохімії ім.Палладіна НАН України Сергію Комісаренку, засновнику і директору Музею Олександра Кошиця при спеціалізованій школі I-III ступенів №296 Дарницького району Світлані Литвиновій.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА