19:06 27.05.2019

Фракція "БПП" ухвалюватиме рішення щодо заяви Гройсмана про відставку на засіданні з його участю

2 хв читати
Фракція "БПП" ухвалюватиме рішення щодо заяви Гройсмана про відставку на засіданні з його участю

Парламентська фракція партії "Блок Петра Порошенка" ухвалить рішення щодо заяви прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана про відставку на засіданні фракції, на яке буде запрошено самого голову уряду, заявляє керівник фракції Артур Герасимов.

За його словами, за це проголосували майже всі депутати на минулому засіданні фракції. "Окремо, звичайно, проговорювалася заява прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана про відставку. Минуло обговорення, і майже всі висловили побажання, щоб це рішення фракція ухвалювала лише тоді, коли прем'єр-міністр України відвідає засідання фракції. Буде відверта розмова, і після цього фракція вже ухвалюватиме рішення", - сказав Герасимов журналістам у понеділок.

"Тому до моменту голосування буде ще одне засідання фракції, ще одне засідання ради фракції, на яке ми запросимо шановного прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана, і вже під час спілкування остаточно ухвалюватимемо рішення та голосувати за це рішення", - додав голова фракції.

Він наголосив, що рішення про висунення Гройсмана на посаду прем'єра також проводилося на спеціальному засіданні фракції. "Коли ми його висували, звичайно, він був на засіданні фракції, був присутній, це проговорювалося, і фракція голосувала. Точно так само буде зроблено і цього разу", - сказав Герасимов.

Як повідомлялося, під час інавгураційної промови президент України Володимир Зеленський заявив про те, що уряд має скласти свої повноваження й оголосив про розпуск Верховної Ради VIII скликання. Після цього Гройсман заявив про намір подати у відставку після засідання Кабінету Міністрів найближчої середи, 22 травня. 23 травня заяву Гройсмана про відставку було зареєстровано у ВР.

27 травня Гройсман заявив, що після того, як Верховна Рада проголосує за його відставку, робота уряду матиме не плановий, а антикризовий характер. Прем'єр заявив, що проситиме парламент задовольнити його відставку.

Прем'єр також заявив, що візьме участь у парламентських виборах зі своєю політичною силою "Українська стратегія", не об'єднуючись ні з ким.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Процедуру ввезення гумдопомоги для потреб муніципалітетів та її використання необхідно спростити - мер Тростянця

Кількість загиблих на Дніпропетровщині збільшилася до дев'яти: у лікарні померла поранена дитина

ГУР: Російський Ту-22МЗ збито тими самими засобами, якими раніше було уражено А-50

Суд заборонив діяльність проросійської партії "Соціал-патріотична асамблея слов'ян" - СБУ

Росіяни 18 разів обстріляли Донеччину, є загиблі - ОВА

"Укрзалізниця" після ранкової ракетної атаки відновила роботу вокзалу станції "Дніпро"

Ядерні об'єкти Ірану не постраждали під час ударів Ізраїлю по Ісфахану - МАГАТЕ

Кількість постраждалих на Дніпропетровщині зросла до 29 осіб - ДСНС

Сили оборони знищили вночі 15 ракет, 14 БПЛА і бомбардувальник Ту-22М3

Авіація НАТО піднімалася в повітря через російські атаки по Україні, повідомляють польські військові

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА