19:48 27.05.2019

Зеленський відвідав передові позиції ЗС України на Луганщині

1 хв читати
Зеленський відвідав передові позиції ЗС України на Луганщині

Президент України Володимир Зеленський зробив першу робочу поїздку до Луганської області, де оглянув позиції військових у н. п. Станиці Луганській і Щасті, повідомляє прес-служба глави держави.

"Глава держави поспілкувався з бійцями щодо побутових умов, якості харчування, забезпечення технікою, житлом і соціальним пакетом, укомплектування підрозділів. У Станиці Луганській президент побував на передовій, зокрема в посту спостереження та бліндажах. Найближча позиція супротивника – за 400 метрів", - йдеться в оприлюдненому на сайті глави Української держави в понеділок увечері повідомленні.

Оглянувши побутові умови, в яких перебувають військовослужбовці, Зеленський наголосив на необхідності поліпшення забезпечення.

"Умови для військових, які захищають Україну, мають бути нормальними", - сказав він.

Окрім того, президент заслухав доповідь командувача Операції об'єднаних сил генерал-лейтенанта Олександра Сирського про ситуацію в районі проведення ООС. У нараді взяв участь начальник Генерального штабу ЗСУ генерал-лейтенант Руслан Хомчак.

Водночас, як повідомляє прес-центр штабу ООС, у Донецькій області в понеділок відбулася нарада за участю президента, командувача об'єднаних сил, начальника Генштабу і представників силових структур, залучених до участі в операції.

"Ситуація в районі проведення Операції об'єднаних сил - контрольована", - доповів Сирський президенту на нараді, повідомляє в понеділок увечері прес-центр штабу ООС на сторінці в соцмережі Facebook.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА