15:31 28.05.2019

Суд засудив до довічного ув'язнення водія, обвинувачуваного у вбивстві Познякова, що їхав із попутниками з BlaBlaCar

2 хв читати
Суд засудив до довічного ув'язнення водія, обвинувачуваного у вбивстві Познякова, що їхав із попутниками з BlaBlaCar

 Києво-Святошинський районний суд Київської області визнав Дмитра Голуба винним у вбивстві у квітні 2016 року львів'янина Тараса Познякова і засудив його до довічного ув'язнення, повідомляє інтернет-видання Zaxid.net.

"Суд визнав Голуба винним у розбої, незаконному зберіганні вогнепальної зброї, заволодінні транспортним засобом та вбивстві. Загалом вирок суду зачитували майже дві години. Дмитро Голуб, який був у залі суду, також може оскаржити його протягом 30 днів", - йдеться в оприлюдненій у вівторок замітці.

На запитання, що Голуб зробив із тілом Познякова, він сказав: "Яке тіло, ви що, здуріли? Тарас десь засмагає, а мені тут довічне позбавлення волі".

Видання зазначає, що Голуб під час засідання нецензурно висловлювався у бік батька вбитого Олександра.

До цього Голуба протягом близько півтора року було відсторонено від судових засідань за хамську поведінку, нецензурну лексику та погрози.

Як повідомлялося, вранці 4 квітня 2016 року Позняков виїхав зі Львова в Київ, взявши із собою попутників через сервіс BlaBlaCar. Востаннє камери зафіксували автомобіль чоловіка на заправці за 40 км від столиці. Разом із ним були попутники. Зв'язок із Позняковим за 25 км від столиці в районі села Бобриця. 12 квітня стало відомо, що в одному з гаражів Києво-Святошинського району було виявлено автомобіль Познякова.

10 травня 2016 р. правоохоронці повідомили, що було встановлено й оголошено в державний розшук двох підозрюваних: Дмитра Голуба, 1979 р. н., позивний "Тоф", уродженця РФ, громадянина України, жителя м. Чернівці, який перебував у розшуку за пограбування, і Луку Кінгісеппа, 1991 р. н., позивний "Лука", уродженця і громадянина РФ, жителя м. Макіївки Донецької області.

5 серпня 2016 р. голова Національної поліції України Хатія Деканоїдзе повідомила, що поліція Хмельницької області затримала Голуба.

Другий підозрюваний - Кінгісепп, який три роки перебував у міжнародному розшуку, загинув у березні 2019 р. під час вибуху в київській квартирі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА