19:08 28.05.2019

Данилюк має намір перетворити РНБО в потужний аналітичний центр для допомоги керівництву держави в ухваленні важливих рішень

1 хв читати
Данилюк має намір перетворити РНБО в потужний аналітичний центр для допомоги керівництву держави в ухваленні важливих рішень

лСекретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Данилюк має намір перетворити цей орган у потужний аналітичний центр і стратегічний майданчик для надання вищому керівництву держави рекомендацій під час ухвалення рішень з усіх важливих питань.

"Моя мета - перетворити РНБО на стратегічний майданчик для ухвалення важливих рішень для держави, яких зараз накопичилося дуже багато", - сказав він журналістам на брифінгу у вівторок.

Данилюк зазначив, що хоча основною сферою РНБО є національна безпека, але на нинішньому перехідному етапі і питання енергетики, і фінансова ситуація стали питаннями національної безпеки.

Він наголосив, що хоче сформувати в РНБО "потужну команду".

"Це те, що я вмію робити і хочу робити, щоб це був сильний аналітичний центр, який даватиме рекомендації вищому керівництву держави для ухвалення рішень на всі важливі теми", - пояснив Данилюк.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Найближчі дні в Україні будуть дощовими й прохолодними

The Reckoning Project подав позов в Аргентині у зв'язку з катуванням українця росіянами

Питаннями українських цивільних, яких утримує РФ, опікуватиметься спеціально створена робоча група - Лубінець

Росія вразила Трипільську ТЕС, бо в української ППО закінчилися ракети - Зеленський

Із 16 липня для друкованих медіа місцевої сфери розповсюдження є обов'язковою наявність версії державною мовою - мовний омбудсмен

СБУ вразила РЛС дальньої дії в Брянській області - джерело

Законопроєкт про мобілізацію скеровано на підпис Зеленському

СБУ затримала ворожого агента, який готував замах на голову Херсонської обладміністрації

Сили РФ можуть досягти загрозливих успіхів на заході від Бахмута за відсутності допомоги США для України - ISW

Окупанти обстріляли 10 сіл і селищ у Сумській та Чернігівській областях за добу, в Угроїдах пошкоджені дев'ять житлових будинків - ОК "Північ"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА