10:51 29.05.2019

У Деснянському районі столиці невідомі підірвали банкомат ПриватБанку і викрали готівку

1 хв читати
У Деснянському районі столиці невідомі підірвали банкомат ПриватБанку і викрали готівку

У Деснянському районі Києва троє невідомих зайшли в тамбур банківського відділення ПриватБанку, підірвали банкомат і викрали касети з готівкою.

"До поліції звернувся місцевий мешканець і повідомив, що чув звук вибуху та бачив трьох осіб, які вибігали із приміщення відділення банку. Очевидець разом зі знайомим намагалися їх наздогнати, однак їм це не вдалося", - повідомляє відділ комунікації поліції м. Києва в середу.

Правоохоронці провели невідкладні слідчі дії, оглянули місце злочину, вилучили та опрацювали відео з камер спостереження, опитали свідків.

Із фотографій з місця події, оприлюднених поліцією Києва, випливає, що інцидент стався в одному з відділень ПриватБанку.

Як розповів заступник начальника відділу кримінальної поліції Деснянського управління поліції Максим Козак, зловмисники увійшли до приміщення, використовуючи банківську картку.

"Зайшовши в тамбур, невідомі підійшли до банкомату, вставили в щілину, з якої видається готівка, спеціальний шланг та повернулися на вулицю. Із собою фігуранти мали сумку з двома газовими балонами, які підключили до шланга та пустили по ньому газо-повітряну суміш. Коли банківський пристрій вибухнув, фігуранти забігли в приміщення, забрали касети із грошима та втекли. Остаточну суму збитків встановлюють", - повідомив Козак.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 5 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці вживають заходів для встановлення та затримання зловмисників.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Росія блокує пропозицію США в ООН щодо ядерної зброї в космосі

Україна розпочала переговори про укладання угоди з безпеки з Португалією

Чоловіки мобілізаційного віку матимуть змогу отримати паспорт громадянина України або паспорт для виїзду за кордон лише на території країни

США таємно поставили Україні ракети ATACMS, українські сили вперше застосували їх минулого тижня

ППО знищила одну ворожу ракету та три розвідувальні БПЛА

Зеленський заслухав доповіді Сирського та Умєрова

Зеленський подякував американцям, які працюють на оборонних підприємствах

За добу ворог завдав 13 ракетних та 51 авіаудар, обстріляв понад 110 населених пунктів України

ЗС України відбили 18 ворожих атак на лиманському напрямку, 13 – на бахмутському

Єрмак подякував Саллівану і команді адміністрації президента США за зусилля на шляху схвалення допомоги Україні, розповів про ситуацію на фронті

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА