15:59 29.05.2019

Паризький Лувр відкрили для відвідувачів після страйку співробітників

1 хв читати
Паризький Лувр відкрили для відвідувачів після страйку співробітників

Один із найвідоміших французьких музеїв - Лувр - у середу відкрив свої двері для відвідувачів після страйку співробітників, через який його тимчасово закрили.

"Музей Лувр відкритий", - йдеться в повідомленні, розміщеному в середу на сайті музейного комплексу.

Французькі ЗМІ зазначають, що представники профспілки вранці в середу провели зустріч, під час якої вирішили відновити роботу.

Однак музей відкрився в середу лише об 11:00 ранку за місцевим часом, тоді як за розкладом його робота має розпочинатися о 09:00.

Співробітники Лувру оголосили страйк у понеділок через надмірний, на їхню думку, наплив туристів, у результаті чого музей закрили. Щовівторка Лувр закритий відповідно до розкладу. Отже, у туристів не було можливості відвідати комплекс протягом двох днів. У середу біля входу до Лувру зібралися величезні черги з охочих відвідати музей.

У профспілці, що представляє права співробітників музею, раніше заявили, що за останні 10 років туристичний потік до музею зріс на 20%, а кількість співробітників, навпаки, знизилася. У ній наголошують, що співробітники музею "задихаються" від напливу відвідувачів. За її даними, у 2018 році Лувр відвідали понад 10 млн осіб.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА