18:28 29.05.2019

Бойовики 8 разів обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі

1 хв читати
Бойовики 8 разів обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі

З початку доби середи бойовики вісім разів порушили режим припинення вогню, застосувавши, зокрема, великокаліберні артилерійські системи, повідомляє прес-центр Операції об'єднаних сил.

"Збройні формування Російської Федерації обстріляли позиції наших підрозділів з артилерійських систем калібру 122 мм, мінометів калібру 82 мм, протитанкових ракетних комплексів, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Всі обстріли зафіксовано в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід"... Втрат серед українських військовослужбовців немає. На ворожі провокації підрозділи об'єднаних сил дали адекватну відповідь. Втрати противника уточнюються", - повідомляється у зведенні станом на 18:00 середи, розміщеному на сторінці в соцмережі Facebook.

На цьому напрямі бойовики відкривали вогонь по позиціях об'єднаних сил біля с. Водяне - з артилерійських систем калібру 122 мм; чотири рази поблизу н. п. Піски - з мінометів калібру 82 мм і протитанкових ракетних комплексів; біля м. Мар'їнка - зі станкових протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів; у районі н. п. Новотроїцьке - з АГС; поблизу с. Гнутове - з ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА