07:59 31.05.2019

У Києві 1 червня відбудеться Всеукраїнський велодень

2 хв читати
У Києві 1 червня відбудеться Всеукраїнський велодень

У суботу, 1 червня, в центрі Києва відбудеться громадська акція велосипедистів, програма якої передбачає велопробіг центральними вулицями міста і велофестиваль у парку "Муромець", повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації.

"1 червня в Києві відбудеться Всеукраїнський велодень. Тисячі велосипедистів зберуться на Софійській площі і проїдуть парадом центром столиці. Таким чином учасники велодня планують привернути увагу до необхідності посилення контролю за швидкістю руху автотранспорту на дорогах, щоб попередити ДТП з постраждалими велосипедистами", - йдеться в повідомленні на сайті мерії в четвер.

Акція розпочнеться о 10:00 з традиційного групового фото на Софійській площі. Після цього, об 11:00, велосипедисти рушать за маршрутом: Софійська площа - вул.Володимирська - вул.Велика Житомирська - Михайлівська площа - Софійська площа - вул.Михайлівська - Майдан Незалежності - вул.Хрещатик - Володимирській узвіз - Поштова площа - вул. Набережно-Хрещатицька - Гаванський міст - вул.Набережно-Рибальська - Північний міст - вул.Труханівська - Парк "Муромець" (фініш).

На час проведення акції автомобільний рух низкою центральних вулиць буде обмежено.

Програма Велодня продовжиться велофестивалем у парку "Муромець". Планується провести лекції з першої домедичної допомоги, гонки для дітей віком від 2 до 12 років, гонки для дорослих, велосипедний квест, конкурси, розіграші подарунків та велосипеда. Також виступлять музичні групи "Громадянин Топінамбур" і "The Вйо". У парку "Муромець" облаштують дитячу зону творчості, ретрокуточок, лекторій, фотозони, фудкорт.

Організатори акції: КМДА, Департамент сім'ї та спорту КМДА, ГО "Велодень".

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА