08:34 31.05.2019

Сьогодні в трьох кінотеатрах Києва стартує безкоштовний кінофестиваль для дітей і підлітків "Чілдрен Кінофест"

2 хв читати
Сьогодні в трьох кінотеатрах Києва стартує безкоштовний кінофестиваль для дітей і підлітків "Чілдрен Кінофест"

У Києві в п'ятницю відкривається шостий фестиваль мистецтва кіно для дітей та підлітків "Чілдрен Кінофест", показ фільмів для дітей безкоштовний і проходитиме в трьох столичних кінотеатрах, повідомили в Київській міськдержадміністрації.

"31 травня, в столичних кінотеатрах "Київська Русь", "Лейпциг" і "Флоренція" стартує шостий фестиваль мистецтва кіно для дітей та підлітків "Чілдрен Кінофест", який триватиме до 9 червня в 24 містах України", - йдеться в повідомленні на сайті мерії в четвер.

До конкурсної програми увійшли сім фільмів для глядачів від 4 років, відібраних на найбільших європейських кінофорумах. Спеціальною подією цього року стане показ класичної комедії "Цирк", присвячений 130-річчю від дня народження видатного режисера Чарлі Чапліна.

У КМДА наголосили, що цього року фестиваль змінює правила реєстрації на безкоштовні покази. Реєстрація на кожен фільм тепер відкривається за тиждень до показу.

Зареєструватися на покази може кожен бажаючий - для цього потрібно обрати місто і фільми для перегляду, а також заповнити електронну форму на сайті "Чілдрен кінофестивалю", - сказано в повідомленні.

У рамках "Чілдрен кінофестивалю" глядачів чекає показ робіт-фіналістів третього конкурсу короткометражних фільмів, знятих українськими дітьми віком від 7 до 14 років. Десять картин-фіналістів будуть показані на великому екрані кінотеатру "Київська Русь" у присутності авторів і в усіх містах-учасниках фестивалю 8 червня.

Переможців конкурсу обере професійне журі, а глядачі фестивалю за допомогою голосування оберуть переможця в номінації "Приз глядацьких симпатій".

 

 

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА