08:42 31.05.2019

В Івано-Франківській і Львівській областях тривають роботи з відкачування води і надання допомоги постраждалому населенню

2 хв читати
В Івано-Франківській і Львівській областях тривають роботи з відкачування води і надання допомоги постраждалому населенню

У Івано-Франківській і Львівській областях тривають рятувальні роботи в зоні підтоплення 55 житлових будівель, проводиться відкачування води та надання допомоги населенню, повідомили в Держслужбі України з надзвичайних ситуацій.

"29 - 30 травня в результаті інтенсивних опадів у вигляді дощу сталося підняття рівня води в річках, в результаті чого в зону підтоплення потрапили 53 житлових будинки, 168 домогосподарств та 81 присадибна ділянка в 17 населених пунктах Івано-Франківської області. Опади припинилися. Рівень води в річках поступово спадає", - сказано в повідомленні на сайті відомства в п'ятницю вранці.

За інформацією ДСНС, підрозділами рятувальників здійснено 180 виїздів для надання допомоги населенню, під час яких евакуйовані 90 людей (з них 14 дітей) та 10 автомобілів, з підтоплених ділянок доріг перевезено 586 осіб (з них 63 дитини), відкачано більше 48 тис. 919 куб. м води.

"30 травня здійснено 17 виїздів для відкачування води та надання допомоги населенню, під час яких евакуйовані 14 людей (з них 2 дітей). Від ДСНС залучалося 73 ос., 10 мотопомп, 1 човен і 19 од. техніки", - зазначили в прес -службі ДСНС.

Разом з тим, 30 травня в зв'язку з інтенсивними опадами у вигляді дощу в м.Ходорів Жидачівського району Львівської області стався перелив води через дамбу ставка, в результаті чого було підтоплено 2 житлових будинки, 10 дворів і 50 присадибних ділянок.

"Опади припинилися. Рівень води поступово спадає. Місцевими органами влади вживаються заходи щодо надання допомоги населенню та ліквідації наслідків негоди. Від ДСНС залучалося 4 люд. о / с, 1 од. техніки та оперативна група Головного управління", - додали в ДСНС.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Перевіряється причетність до розстрілу поліцейських на Вінниччині двох військовослужбовців

Українські прикордонники знищили ворожий комплекс спостереження "Муром-М"

СБУ, ГУР і ССО організували атаку на енергоінфраструктуру РФ, вночі уражено об'єкти у 8 областях - джерело

Польські фермери припинили блокувати фури перед ПП "Медика - Шегині" та "Краковець - Корчова" - Держприкордонслужба

Окупанти обстріляли прикордонний Вовчанськ, загинув мирний житель, ще двоє поранені

Сирський обговорив із командувачем оборони Данії потреби ЗС України та допомогу

Клименко про розстріл поліцейських у Вінницькій області: Цей трагічний випадок показує, що тилу для поліцейських немає

Ворог уранці атакував Одесу, пошкоджено об'єкт інфраструктури - ОВА

Окупанти обстріляли Суми, Білопілля та 13 сіл у Сумській і Чернігівській областях за добу, поранено двох мирних жителів

Зеленський підтримав реконструкцію міськлікарні №2 Кривого Рогу для лікування поранених військових

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА