19:06 31.05.2019

Найближче засідання РНБО України буде присвячено ситуації на Донбасі - Данилюк

2 хв читати
Найближче засідання РНБО України буде присвячено ситуації на Донбасі - Данилюк

Наступне засідання Ради національної безпеки і оборони України, а за фактом перше повноцінне засідання Ради у новому форматі, буде присвячено ситуації на Донбасі та наявним з огляду на бойові дії в регіоні проблемам, заявляє секретар РНБО Олександр Данилюк.

"Перше повноцінне засідання (РНБО - ІФ) буде присвячено проблемам на Сході, з війною на Сході нашої країни", - сказав Данилюк під час брифінгу для ЗМІ за підсумками засідання РНБО в п'ятницю в Києві.

При цьому він зазначив, що зустріч членів РНБО, яка щойно завершилася в Адміністрації президента України, не була засіданням, а відбувалася у новому форматі.

"Це був новий формат, нарада", - сказав Данилюк.

Говорячи про підсумки наради, секретар РНБО повідомив, що було ухвалено рішення надати всім його учасникам "десять днів, а насправді два тижні" для того, щоб вони могли підготувати свої пропозиції щодо порушених питань, або ж, у разі Кабміну України, використовували відведений час для складання пропозицій щодо їх вирішення та їх реалізації.

"Те, що не може зробити Кабінет Міністр і потребує позиції РНБО, майданчика РНБО, повноважень РНБО, буде винесено на окреме засідання РНБО, присвячене енергетичній темі, яке може відбутися через два тижні", - сказав Данилюк.

Секретар РНБО не назвав дати проведення засідання щодо Донбасу, проте повідомив, що наступне за ним засідання буде присвячено проблемам в енергетиці.

"Через одне (засідання РНБО - ІФ), як я вже говорив, буде присвячено проблемам в енергетиці", - зазначив Данилюк.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА