21:41 31.05.2019

Зеленський підкреслює важливість солідарності Франції з Україною на міжнародних майданчиках для відстоювання норм міжнародного права

1 хв читати
Зеленський підкреслює важливість солідарності Франції з Україною на міжнародних майданчиках для відстоювання норм міжнародного права

Солідарність Франції з Україною як партнера з "Нормандського формату" (Україна, Німеччина, Франція, РФ) і на міжнародній арені необхідна для збереження безпеки і відстоювання норм міжнародного права на континенті, заявляє глава Української держави Володимир Зеленський.

Як повідомляє в п'ятницю ввечері прес-служба президента України, під час двосторонньої зустрічі Зеленського з главою французького МЗС Жан-Ів Ле Дріаном український президент сказав, "що солідарність Франції з Україною як партнера в Нормандському форматі і в різних міжнародних групах і організаціях украй необхідна для збереження безпеки і відстоювання норм і принципів міжнародного права на континенті".

Він також подякував Франції за послідовну підтримку суверенітету, незалежності і територіальної цілісності України.

Як повідомлялося, раніше в п'ятницю біля будівлі адміністрації президента України глава МЗС Франції після зустрічі із Зеленським сказав журналістам, що Париж готовий підтримати ініціативи президента України для досягнення миру на Донбасі.

"Хочу поділитися враженнями від того настрою і рішучості з боку нового українського президента в тому щоб посилити свою країну, водночас наблизити мир, покласти край війні. Франція укотре запевнила у своїй готовності підтримувати реалізацію будь-яких ініціатив, які виходитимуть від українського керівництва для реалізації цієї мети", - сказав Ле Дріан.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА