08:04 01.06.2019

Правоохоронці в Київській області проводять обшуки у справі про фальсифікації медпрепаратів для онкохворих

1 хв читати
Правоохоронці в Київській області проводять обшуки у справі про фальсифікації медпрепаратів для онкохворих

Працівники столичної міліції проводять слідчі дії і обшуки на 11-ти об'єктах в Києві і Київській області у справі про фальсифікацію медичних препаратів для онкологічних хворих, повідомляє прес-служба Генеральної прокуратури України.

"Заходи проходять у рамках кримінальних проваджень за ознаками злочинів, передбачених ч.5 ст.191 КК України "Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем", ч.2 ст.321-1 КК України "Фальсифікація лікарських засобів або обіг фальсифікованих лікарських засобів", а також за ч. 3 ст. 212 та ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України", - йдеться в повідомленні, на офіційному сайті Генпрокуратури в п'ятницю ввечері.

Правоохоронцями було встановлено, що поза митним контролем, на територію України здійснювалася доставка фальсифікованого медичного препарату Keytruda (Кітруда, виробництва США та Австрії), а також його кустарне виготовлення і подальша реалізація як на території України, так і за її межами.

"За результатами проведених заходів було затримано кілька осіб у порядку ст. 208 КПК України після документування факту незаконної реалізації 6 флаконів фальсифікованого лікарського засобу Keytruda (Кітруда) на загальну суму близько 7000 доларів США", - зазначили в Генпрокуратурі.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

РФ намагається збалансувати ризик для своїх заводів, на яких працюють цивільні, на користь збереження уваги до лінії фронту - британська розвідка

Саудівська Аравія передала ВПП ООН $10 млн на продовольчу допомогу українцям

На війні загинув мер Лебедина Бакликов

Найближчі дні в Україні будуть дощовими й прохолодними

The Reckoning Project подав позов в Аргентині у зв'язку з катуванням українця росіянами

Питаннями українських цивільних, яких утримує РФ, опікуватиметься спеціально створена робоча група - Лубінець

Росія вразила Трипільську ТЕС, бо в української ППО закінчилися ракети - Зеленський

Із 16 липня для друкованих медіа місцевої сфери розповсюдження є обов'язковою наявність версії державною мовою - мовний омбудсмен

СБУ вразила РЛС дальньої дії в Брянській області - джерело

Законопроєкт про мобілізацію скеровано на підпис Зеленському

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА