20:43 01.06.2019

У голову 5-річному хлопчику в Переяславі-Хмельницькому могли стріляти поліцейські

2 хв читати
У голову 5-річному хлопчику в Переяславі-Хмельницькому могли стріляти поліцейські

Слідчі теруправління Державного бюро розслідувань (ДБР), розташованого в Києві, розслідують кримінальне провадження за фактом умисного нанесення тяжких тілесних ушкоджень працівниками Переяслав-Хмельницького ВП ГУ НП в Київській області 5-ти річному хлопчику, повідомила прес-служба відомства.

За інформацією бюро, 31 травня в реанімаційне відділення КНП "Переяслав-Хмельницька ЦРЛ" був доставлений хлопчик з тілесними ушкодженнями у вигляді важкої закритої черепно-мозкової травми, забою головного мозку, внутрішньо-мозкової гематоми і перелому скроневої кістки.

Згідно даних правоохоронців, 31 травня близько 16:00 четверо неповнолітніх дітей гуляли поруч з місцем свого проживання. Під час відпочинку 5-річний хлопчик з необережності послизнувся і впав на асфальтобетонне покриття та камінь, в результаті чого отримав травму голови.

"Згідно проведеного оперативного втручання, медичними працівниками встановлено наявність у малолітнього проникаючих вогнепальних тілесних ушкоджень голови", - розповіли в ДБР.

З огляду на цю інформацію, поліцейські провели додатковий огляд місця події, під час якого за 70-150 м виявили гільзи від патронів Флобера, стаканчик і банки.

"Встановлено, що до нанесення вогнепальних тяжких тілесних ушкоджень дитині можуть бути причетні два працівника Переяслав-Хмельницького ВП ГУ НП у Київській області", - сказано в повідомленні.

Слідчі ДБР проводять досудове розслідування за ч.1 ст.121 КК України (умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень). Проводяться невідкладні слідчі дії, зокрема обшуки за місцем проживання поліцейських, під час яких вилучено патрони та іншу зброю.

Також повідомляється, що слідчими ДБР готується затримання двох поліцейських у порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України, а також повідомлення про підозру у вчиненні замаху на умисне вбивство малолітньої дитини та обрання запобіжного заходу.

Як повідомлялося, в м. Переяслав-Хмельницький Київської області 5-річний хлопчик потрапив в реанімаційне відділення з пораненням голови.

Як повідомив в суботу відділ комунікації поліції в Київській області, встановлено, що травму дитина отримала у дворі за місцем проживання.

Хлопчик перебуває в реанімаційному відділенні.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Тіло ще одного чоловіка виявили рятувальники у Дніпрі після ракетних ударів

ЗАГРОЗА БАЛІСТИКИ ДЛЯ ЦЕНТРАЛЬНИХ І СХІДНИХ ОБЛАСТЕЙ УКРАЇНИ - ПОВІТРЯНІ СИЛИ

У передмісті Херсона внаслідок обстрілу загинула жінка

У Херсонській області на Великдень і поминальні дні під час комендантської години заборонено проводити богослужіння

Українська авіація за добу завдала ударів по шести місцях скупчення окупантів та їхньому пункту управління - Генштаб ЗСУ

Командир "Азова" закликає США скасувати заборону на передачу західного озброєння бригаді

Окупанти за добу завдали 25 ракетних і 52 авіаудари по Україні, обстріляли близько 110 міст і сіл

Зеленський провів у Дніпрі нараду

ЗСУ відбили на авдіївському, новопавлівському й бахмутському напрямках 57 атак окупантів за добу

Чоловік, про загибель якого в результаті обстрілу в Білопіллі повідомлялося раніше, живий, але у важкому стані

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА