08:53 03.06.2019

Трамп розповів про сумніви Помпео в успіху плану близькосхідного врегулювання, сам президент у нього вірить

1 хв читати
Трамп розповів про сумніви Помпео в успіху плану близькосхідного врегулювання, сам президент у нього вірить

Президент США Дональд Трамп заявив, що держсекретар Майк Помпео "має рацію", ставлячи під сумнів довгоочікуваний близькосхідний мирний план адміністрації.

"Послухайте, ми робимо все можливе, щоб допомогти Близькому Сходу отримати мирний план, і він (Помпео - ІФ) може мати рацію. Я маю на увазі, що більшість людей сказали б це", - заявив Трамп журналістам у неділю ввечері.

"Коли Майк (Помпео-ІФ) говорить це, я розумію, (...) тому що більшість людей думають, що це неможливо. Я думаю, що це, напевно, можливо", - зазначив президент.

Він додав, що "буде добре", якщо США зможуть "отримати план мирного врегулювання на Близькому Сході".

"Але, як я часто говорю, подивимося, що з цього вийде", - уклав Трамп.

Раніше держсекретар США Помпео заявив про відсутність у нього впевненості в тому, що план врегулювання на Близькому Сході, який розробляється адміністрацією президента, буде реалізований.

"Він може бути відкинутий. Зрештою, можуть знайтися хлопці, які скажуть: "Це не оригінально, на мою думку, це не особливо працює", тобто "в ньому є дві хороші речі і дев'ять поганих, я не згоден", - сказав Помпео на закритій зустрічі з лідерами єврейської громади США.

Аудіозапис розмови, що відбулась ще в кінці травня, потрапила в розпорядження газети The Washington Post, яка публікує її витримки.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА