07:31 04.06.2019

Бойовики НЗФ 13 разів порушили режим припинення вогню, українські військовослужбовці не постраждали

2 хв читати
Бойовики НЗФ 13 разів порушили режим припинення вогню, українські військовослужбовці не постраждали

Бойовики незаконних збройних формувань 13 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, українські військовослужбовці не постраждали, повідомляє прес-центр штабу операції Об'єднаних сил.

"3 червня збройні формування Російської Федерації 13 разів порушили режим припинення вогню, з них шість разів - із застосуванням заборонених Мінськими угодами мінометів калібрів 120 мм і 82 мм. Ворог також обстрілював наших захисників із озброєння бойових машин піхоти, протитанкових ракетних комплексів, зенітних установок, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї ... Втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил немає", - йдеться в повідомленні, на офіційній сторінці штабу ООС у соцмережі Фейсбук у вівторок уранці.

Бойовики НЗФ застосували різні системи озброєнь.

"У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник 11 разів обстріляв позиції Об'єднаних сил: тричі поблизу населеного пункту Новоселівка Друга - з мінометів калібрів 120 мм і 82 мм, протитанкових ракетних комплексів, станкових протитанкових гранатометів і стрілецької зброї; в районі населеного пункту Верхньоторецьке - з мінометів калібрів 120 мм і 82 мм; поблизу міста Авдіївка - з мінометів калібру 120 мм і станкових протитанкових гранатометів; неподалік населеного пункту Кам'янка - з протитанкових ракетних комплексів, зенітних установок ЗУ-23-2 та станкових протитанкових гранатометів; тричі поблизу населеного пункту Піски - з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї; навколо населеного пункту Новотроїцьке - зі станкових протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів; поблизу села Водяне - з автоматичних станкових гранатометів", - зазначили в штабі ООС.

Також обстрілу піддалися Попасна і Новозванівка.

"З початку поточної доби ворог двічі обстріляв наші позиції в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід": поблизу міста Авдіївка - з мінометів калібру 120 мм, станкових протитанкових гранатометів і стрілецької зброї; біля населеного пункту Опитне - зі станкових протитанкових гранатометів", - розповіли в штабі ООС.

За даними української розвідки бойовик НЗФ отримав поранення.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Росія блокує пропозицію США в ООН щодо ядерної зброї в космосі

Заборона на отримання паспортів стосується тільки ДП "Документ"

У Миколаєві під час гасіння пожежі постраждало 5 рятувальників

Україна розпочала переговори про укладання угоди з безпеки з Португалією

Чоловіки мобілізаційного віку матимуть змогу отримати паспорт громадянина України або паспорт для виїзду за кордон лише на території країни

США таємно поставили Україні ракети ATACMS, українські сили вперше застосували їх минулого тижня

ППО знищила одну ворожу ракету та три розвідувальні БПЛА

Зеленський заслухав доповіді Сирського та Умєрова

Зеленський подякував американцям, які працюють на оборонних підприємствах

Єрмак подякував Саллівану і команді адміністрації президента США за зусилля на шляху схвалення допомоги Україні, розповів про ситуацію на фронті

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА