19:39 04.06.2019

ЦВК дозволила 163 громадським організаціям мати офіційних спостерігачів на позачергових виборах до ВР і закінчила видавати дозволи

1 хв читати
ЦВК дозволила 163 громадським організаціям мати офіційних спостерігачів на позачергових виборах до ВР і закінчила видавати дозволи

У вівторок відбулося чергове засідання Центральної виборчої комісії, під час якого її члени розглянули клопотання громадських організацій про дозвіл мати офіційних спостерігачів на позачергових виборах народних депутатів України 21 липня і завершили процес надання таких дозволів.

Як повідомляє прес-служба ЦВК, розглянувши відповідні клопотання, комісія у вівторок надала дозвіл мати офіційних спостерігачів під час позачергових виборів народних депутатів України 28 громадським організаціям.

Крім цього, інформують у прес-службі, розглянувши відповідні звернення, комісія зареєструвала десять офіційних спостерігачів на позачергових виборах народних депутатів: дев’ятьох - від Європейської мережі організацій зі спостереження за виборами (ENEMO), одного - від Світового конгресу українців.

Водночас комісія відмовила в наданні дозволу мати офіційних спостерігачів громадським організаціям "Захист 2020" та "Творче об'єднання "Нівроку", оскільки відповідні клопотання надійшли з порушенням термінів їх подання.

"Сьогодні, 4 червня 2019 р., комісія завершила процес надання дозволу громадським організаціям мати офіційних спостерігачів під час позачергових виборів народних депутатів України від 21 липня 2019 р. Такий дозвіл отримали 163 громадські організації", - йдеться в повідомленні Центрвиборчкому.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Поліція в Тбілісі застосувала проти демонстрантів водомети і перцевий спрей після спроб зламати ворота будівлі парламенту

До 13 людей зросла кількість постраждалих у результаті обстрілу Золочева

США розширили санкційні списки проти РФ, додали авіакомпанію "Победа", низку підприємств

Словаччина надала тимчасовий захист соратнику Медведчука, який відповідав за проросійську пропаганду в Європі

Зеленський звільнив Вітюка з посади керівника департаменту кібербезпеки СБУ

Україна готує сім нових безпекових документів

Міноборони України розпочало розробку моделі Системи інтегрованої оборони

В Очеретиному залишаються 198 мирних громадян, у м. Часів Яр - 682 людини

Ознак формування наступальних угруповань або різких змін у кількості сил ворога в Криму не спостерігається - Плетенчук

Франція передала Україні 13 автомобілів для мобільних груп поліції з протидії насильству

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА