19:43 04.06.2019

Птахофабрика ГК "Овостар" працює в нормальному режимі після пожежі

2 хв читати
Птахофабрика ГК "Овостар" працює в нормальному режимі після пожежі

Птахофабрика "Ясенсвіт" агропромислової групи компаній "Овостар Юніон" продовжує працювати в нормальному режимі після ліквідації пожежі в пташнику.

Про це компанія повідомила на Варшавській фондовій біржі у вівторок увечері.

"У результаті (пожежі - ІФ) окремий пташник був зруйнований. Ніхто не постраждав. Виробнича інфраструктура не була пошкоджена, і птахофабрика продовжує працювати в нормальному режимі. Причина пожежі і передбачувані втрати буде повідомлено після ретельного вивчення інциденту", - йдеться в повідомленні компанії.

Як повідомлялося раніше, на території птахофабрики "Ясенсвіт" в окремому одноповерховому цеху з птицею (розміром 50х300) сталося загоряння покрівлі на всій площі. Займання розпочалося у вівторок об 11:37. О 13:50 пожежу локалізовано, а о 14:25 ліквідовано.

"Ситуація на птахофабриці перебуває під контролем", - повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в головному офісі "Овостар".

За оцінками фахівців інвесткомпанії Concorde Capital, що базуються на фотографіях Держслужби з надзвичайних ситуацій, місткість пошкодженого курника - 0,2 млн голів, що становить 2,5% від загального поголів'я птиці групи.

За повідомленням прес-служби Київської міської державної адміністрації, птахофабрика розташована на південному заході, за 30 км від Києва.

"Овостар Юніон" у січні-березні 2019 року скоротив продаж яєць на 2% порівняно з аналогічним періодом 2018 року - до 335 млн шт.

За підсумками 2018 року "Овостар" наростив продаж яєць на 15,6% порівняно з 2017 роком - до 1,381 млрд шт. При цьому група скоротила чистий прибуток на 23,6% - до $17,5 млн, виручка минулого року зросла на 27% - до $125 млн.

Холдингова компанія групи - Ovostar Union N.V. - у середині червня 2011 року здійснила IPO 25% акцій на WSE і залучила $33,2 млн. Мажоритарний пакет акцій компанії перебуває у власності Prime One Capital Limited, яку контролює її головний виконавчий директор Борис Бєліков та голова ради директорів Віталій Вересенко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна та Польща наголосили на необхідності забезпечення українцям можливості відвідувати школи та вивчати український компонент

Україна та Польща домовилися разом шукати українські родини в Польщі для дітей, евакуйованих з інтернатів через війну

Німеччина оголосила про новий пакет військової допомоги Україні

Україна і Польща підтвердили посилення співпраці в пошуку та похованні жертв конфліктів і репресій - заява Шмигаля і Туска

Основні наступальні сили на Авдіївському напрямку ворог сконцентрував на Семенівці - 3 ОШБр

Шмигаль: Можу сказати, що ми точно маємо прогрес щодо зняття блокади на кордоні з Польщею

Туск: Немає такої сили у світі, яка могла б підірвати нашу дружбу і солідарність з Україною

Окупанти обстріляли Моначинівку Харківської області, загинула мирна мешканка

Рада провалила голосування щодо трьох постанов, зокрема про права військовослужбовців і поліцейських на соціальний захист

Кличко зустрівся з мером Парижа в Києві

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА