08:35 05.06.2019

В Угорщині кількість загиблих при зіткненні катерів зросла до 11 осіб

1 хв читати
В Угорщині кількість загиблих при зіткненні катерів зросла до 11 осіб

Дайвери знайшли тіла двох загиблих при зіткненні круїзного судна з туристичним катером на річці Дунай в Будапешті. Таким чином, кількість жертв зросла до 11 осіб, повідомляє угорський телеканал M1.

Лідер команди дайверів розповів телеканалу, що пошуки ускладнював сильний вітер, пориви якого досягали 140 км / год. За даними M1, рятувальники виявили ще одне тіло, однак його ще не ідентифікували, тому невідомо, чи є загиблий жертвою корабельної аварії.

Телеканал зазначає, що в середу, 5 червня, на місце події відправиться великий плавучий кран, за допомогою якого з річки дістануть затонулий катер "Русалка". Він припливе зі словацького міста Комарно.

Катер затонув на річці Дунай увечері 29 травня після зіткнення з круїзним судном. Інцидент стався біля мосту Маргіт у Будапешті. На борту катера перебували 35 осіб, серед яких два члени екіпажу і туристи з Південної Кореї. У перший день пошуків рятувальники знайшли тіла сімох загиблих. Семеро людей вдалося врятувати, ще 21 чоловік значився зниклим безвісти.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА