14:18 05.06.2019

Roshen відмовився від соцпроекту зі встановлення спортивно-ігрових майданчиків в Україні через вандалізм

2 хв читати
Roshen відмовився від соцпроекту зі встановлення спортивно-ігрових майданчиків в Україні через вандалізм

Кондитерська корпорація Roshen восени планує завершити соціальний проект встановлення та підтримання спортивно-ігрових майданчиків в Україні через недбале ставлення і вандалізм.

Відповідно до прес-релізу корпорації в середу, проект було розпочато в 2005 році й із тих пір було встановлено та передано територіальним громадам майже 80 майданчиків.

"У цьому році після закінчення сезону всі ігрові майданчики розбрендуються – логотип Корпорації Roshen буде знято. Причин такого рішення декілька. У 2005 році, коли ми розпочинали цей проект, це була одна із найбільших приватних соціальних ініціатив в Україні, однак зараз проект як такий себе вичерпав. Та все ж головними факторами стали недбале ставлення та вандалізм. Були навіть випадки, коли інші підприємства перефарбовували конструкції , чіпляли на наші майданчики свої логотипи і заново дарували майданчики місту, у кращому випадку — майданчики просто демонтували", - наведено в повідомленні слова директора з розвитку соціальних проектів Roshen Ірини Пономаренко.

Приймати рішення щодо подальшої долі конструкцій ми не можемо, оскільки майданчики фактично нам не належать. Ми звернулися до територіальних громад, де присутні діючі майданчики, з проханням ухвалити рішення щодо демонтажу або їх подальшої підтримки. Цього року в містах, які приймуть рішення надалі підтримувати в належному стані майданчики, ми востаннє проведемо ремонтні роботи.

Водночас компанія продовжує займатися масштабними проектами у сфері охорони здоров'я і глобальних культурно-соціальних проектах, таких як капітальний ремонт відділення онкогематології та створення відділення трансплантації кісткового мозку в Національному інституті раку, створення громадського простору, модернізація Черкаського зоопарку та інших.

Як повідомлялося, загальна сума інвестицій Roshen у соціальні проекти в 2017-2018 роках становила 357 млн грн.

Корпорація Roshen, один із найбільших в Україні виробників кондитерських виробів, до складу якої входять Київська, Кременчуцька (Полтавська обл.) кондитерські фабрики, два виробничих майданчики у Вінницькій області, масло-молочний комбінат "Бершадь молоко" (Вінницька обл.), Клайпедська кондитерська фабрика (Литва) і фабрика Bonbonetti Choco (Угорщина). Виробничу діяльність Липецької фабрики (РФ) було зупинено з 1 квітня 2017 року.

Корпорація виробляє майже 320 видів кондитерських виробів. Загальний обсяг виробництва досягає 450 тис. тонн продукції на рік.

Мережа фірмових магазин Roshen в Україні налічує 50 магазинів у п'яти регіонах України. Перший відкрився в 2009 році в Києві.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА