19:39 05.06.2019

Один український військовий загинув у середу

2 хв читати
Один український військовий загинув у середу

Один український військовослужбовець загинув унаслідок обстрілу з боку незаконних збройних формувань від початку доби до 18:00, повідомляється на сторінці Операції об'єднаних сил у соцмережі Facebook.

"Унаслідок ворожих обстрілів загинув один військовослужбовець об'єднаних сил. На обстріл з боку збройних формувань Російської Федерації наші підрозділи дали адекватну відповідь, втрати противника уточнюються", - йдеться у звіті.

Загалом від початку доби бойовики п'ять разів порушили режим припинення вогню: з ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів, автоматичної стрілецької та снайперської зброї.

Три обстріли припали на район відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід": поблизу смт Талаківка Кальміуського району м. Маріуполя з боку не підконтрольного уряду с. Пікузи з ручних протитанкових гранатометів, у районі с. Водяного Волноваського району Донецької області - з боку с. Азова з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, біля с. Новогригорівки Волноваського району - з боку с. Староласпа з великокаліберних кулеметів.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" бойовики з автоматичної стрілецької та снайперської зброї з боку селища Золоте-5 двічі обстріляли позиції об'єднаних сил поблизу селища Золоте-1 (обидва селища - частина м. Золотого Попаснянського району Луганської області).

Як повідомлялося, від початку доби середи станом на 9:00 бойовики обстріляли позиції об'єднаних сил чотири рази, загинув один військовослужбовець. Отже, протягом дня 5 червня стався один обстріл - по позиціях біля с. Новогригорівки, внаслідок обстрілу ніхто не постраждав.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА