21:01 05.06.2019

В Адміністрації президента розпочали службове розслідування щодо плагіату у виступі Зеленського

1 хв читати
В Адміністрації президента розпочали службове розслідування щодо плагіату у виступі Зеленського

Заступник голови Адміністрації президента України (АП) з питань інформаційної політики Кирило Тимошенко ініціював службове розслідування щодо ідентичності певних фрагментів виступу президента Володимира Зеленського на спільному брифінгу з президентом Європейської Ради Дональдом Туском і виступу Петра Порошенка на з'їзді партії "Європейська солідарність".

"Попередньо встановлено, що співробітники МЗС України, які готували тези для брифінгу президента Володимира Зеленського, паралельно продовжували працювати на Петра Порошенка... Розцінюємо це як диверсію з боку окремих співробітників Міністерства закордонних справ і свідому провокацію з боку команди Петра Порошенка", - повідомляється на сторінці АП у соцмережі Facebook у середу.

В АП при цьому зазначили, що зміст і порядок денний переговорів Зеленського з керівниками ЄС і НАТО формували співробітники Адміністрації президента, і представники попередньої влади не мали впливу на питання, які глава держави обговорював із європейськими партнерами та друзями України.

"У разі підтвердження приватної співпраці державних службовців МЗС із Петром Порошенком буде зроблено жорсткі управлінські, дисциплінарні та кадрові висновки", - наголосили в АП.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА