18:44 06.06.2019

Суд засудив до тюремних термінів п'ятьох фігурантів справи про вбивство Гандзюк - Сарган

1 хв читати
Суд засудив до тюремних термінів п'ятьох фігурантів справи про вбивство Гандзюк - Сарган

Покровський районний суд Дніпропетровської області затвердив угоду зі слідством п'яти обвинувачених у нападі на херсонську активістку Катерину Гандзюк і призначив їм покарання у вигляді позбавлення волі, повідомила прес-секретар генерального прокурора України Лариса Сарган.

"П'ятьох засуджених обвинувачували в нанесенні навмисного тяжкого тілесного ушкодження, небезпечного для життя, вчиненого способом, що має характер особливого мучення, з метою залякування потерпілої на замовлення та за попередньою змовою осіб, що призвело до смерті жертви. Вироком суду координатора замаху Сергія Торбіна засуджено до шести років і шести місяців позбавлення волі, безпосереднього нападника Микиту Грабчука - до шести років в'язниці. Інші учасники нападу Володимир Васянович та В'ячеслав Вишневський отримали вирок - чотири роки ув'язнення, а Віктор Горбунов - три роки", - написала Сарган на своїй сторінці в соцмережі Facebook у четвер.

За її словами, обвинувачені також зобов'язані сплатити 50 тис. грн на покриття судових витрат.

"Досудове розслідування у виділеному кримінальному провадженні стосовно організаторів злочину триває. ГПУ вживає дієвих заходів для якнайшвидшого закінчення розслідування і спрямування обвинувального акта стосовно цих осіб до суду", - написала прес-секретар.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА