19:14 06.06.2019

П'ять обстрілів позицій ЗСУ здійснили бойовики на Донбасі

1 хв читати
П'ять обстрілів позицій ЗСУ здійснили бойовики на Донбасі

Від початку доби четверга, 6 червня, і до 18:00 бойовики п'ять разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, повідомляється в зведенні прес-центру штабу Операції об'єднаних сил.

"Збройні формування Російської Федерації обстрілювали позиції наших підрозділів з озброєння бойових машин піхоти, автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї... Втрат серед військовослужбовців об'єднаних сил немає. На обстріли з боку збройних формувань Російської Федерації наші підрозділи дали адекватну відповідь, втрати противника уточнюють", - йдеться в інформації, оприлюдненій на сторінці прес-центру ООС у соцмережі Facebook у четвер ввечері.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник здійснив чотири обстріли позицій об'єднаних сил, із них поблизу с. Павлополя, з напрямку н. п. Українське - з озброєння бойових машин піхоти; двічі в районі с. Водяного, з напрямку н. п. Ужівка - з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї; поблизу міста Мар’їнки, з району н. п. Трудівського - зі стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник з автоматичних станкових гранатометів один раз обстріляв позиції об'єднаних сил поблизу населеного пункту Майорське. Вогонь ворог вів із напрямку населеного пункту Шахта 6-7.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА