17:32 07.06.2019

Німеччина виділяє EUR5 млн на гумдопомогу для жителів Донбасу через Спілку робітничих самаритян

1 хв читати

Німеччина виділяє близько EUR5 млн на допомогу людям, які постраждали внаслідок конфлікту на сході України, через Спілку робітничих самаритян Німеччини (СРС).

Згідно з повідомленням посольства ФРН в Україні у п'ятницю, на період з 2019-го до 2021 року федеральний уряд виділив додатково EUR4,93 млн, завдяки чому загальна сума допомоги СРС в Україні сягнула понад EUR11 млн.

"Нова фаза проекту, яка імплементується з травня 2019 року, реалізується в територіальних громадах, що перебувають на підконтрольних уряду України територіях Луганської та Донецької областей (поблизу лінії розмежування). Вона служить зміцненню гарантованого забезпечення харчуванням і предметами гігієни осіб, які найбільше постраждали внаслідок конфлікту, зокрема багатьох літніх людей", - ідеться в повідомленні.

Дипломати пояснили, що інші складові проекту передбачають забезпечення будівельними, теплоізоляційними, а також паливними матеріалами осіб, котрі мешкають у найбільш не пристосованих для експлуатації в зимовий період будинках.

Крім того, діти, підлітки, літні люди й люди з інвалідністю отримують консультації та супровід соціально-психологічного характеру.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА