18:53 07.06.2019

У Луганській області на міні підірвалися двоє трактористів

1 хв читати

Двоє мирних жителів дістали поранень під час проведення сільськогосподарських робіт на полі біля м. Попасної Луганської області внаслідок спрацювання невстановленого вибухового пристрою, повідомив заступник голови Луганської обласної державної адміністрації Юрій Клименко.

"Буквально кілька годин тому трактористи, які працювали на полі між м. Попасною і с. Новозванівкою, підірвалися на невстановленому вибуховому пристрої. Постраждалі хлопці, жителі с. Троїцького 1993 і 1971 р.н., дістали осколкових поранень верхніх і нижніх кінцівок. В одного з них іще й контузія", - написав Клименко на своїй сторінці в соцмережі Facebook у п'ятницю ввечері.

За його словами, наразі потерпілі перебувають у хірургічному відділенні Попаснянської центральної районної лікарні та отримують усю необхідну медичну допомогу. Стан їхнього здоров'я задовільний.

За словами Клименка, внаслідок підривів на сході України за період бойових дій уже загинули близько 300 цивільних осіб, ще 600 дістали поранень. Серед постраждалих - 125 дітей, з яких 27 загинули. Він висловив сподівання, що механізм гуманітарного розмінування, прописаний у законі "Про протимінну діяльність", почне працювати найближчим часом.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

На Київщині 29 березня вдень пориви вітру сягатимуть 20 м/с

Україна та Польща наголосили на необхідності забезпечення українцям можливості відвідувати школи та вивчати український компонент

Україна та Польща домовилися разом шукати українські родини в Польщі для дітей, евакуйованих з інтернатів через війну

Основні наступальні сили на Авдіївському напрямку ворог сконцентрував на Семенівці - 3 ОШБр

Туск: Немає такої сили у світі, яка могла б підірвати нашу дружбу і солідарність з Україною

Окупанти обстріляли Моначинівку Харківської області, загинула мирна мешканка

Рада провалила голосування щодо трьох постанов, зокрема про права військовослужбовців і поліцейських на соціальний захист

Кличко зустрівся з мером Парижа в Києві

Президент Філіппін пригрозив Китаю контрзаходами у відповідь на дії в Південно-Китайському морі

Зеленський представив Службі зовнішньої розвідки нового керівника - Олега Іващенка

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА