19:17 07.06.2019

Путін сподівається коли-небудь познайомитися з новим президентом України, але поки що не знає, який із Зеленського вийде політик

2 хв читати
Путін сподівається коли-небудь познайомитися з новим президентом України, але поки що не знає, який із Зеленського вийде політик

Президент РФ Володимир Путін висловив сподівання на те, що рано чи пізно познайомиться з президентом України Володимиром Зеленським, зазначивши, що чув про нього як про хорошого актора, але нічого не знає про нього як про державного діяча.

"Послухайте мене. Я не знаю цієї людини, сподіваюся, ми коли-небудь познайомимося. Судячи з усього, він хороший фахівець у тій сфері, в якій колись працював, - він хороший актор. Але одна річ - когось грати, а інша - бути кимсь", - сказав Путін, відповідаючи на пленарному засіданні Петербурзького міжнародного економічного форуму на запитання, чи готовий він зустрітися з Зеленським.

"Для того щоб грати, потрібен талант, це точно, багато талантів. Один із цих талантів - талант перевтілення. Ти через кожні 10 хвилин можеш змінювати амплуа - принц і жебрак - і там, і там потрібно бути переконливим. А для того, щоб займатися державними справами, потрібні інші якості: досвід, знання, вміння побачити головні проблеми та знайти інструменти їх вирішення, вміти зібрати дієздатних людей в одну команду, повірити в них, дати їм можливість вільно мислити та пропонувати рішення, обирати ці рішення і, що дуже важливо - пояснювати мільйонам людей мотиви своєї поведінки при ухваленні цих рішень", - пояснив президент РФ.

Але найголовніше, на його думку, - "мати мужність і характер брати на себе відповідальність за наслідки цих рішень".

"Я не кажу, що пан Зеленський не має цих якостей, вони цілком можуть бути - ну, досвіду може бракувати, але це, як кажуть, справа наживна. Чи є всі інші якості в нього, які я назвав? Цілком можливо, але я цього не знаю", - сказав Путін.

Президент РФ наголосив, що Зеленський як політичний діяч "поки що ніяк себе не проявив".

"Те, що ми бачимо, - суперечливі висловлювання. Під час передвиборної кампанії одне, після виборів - інше. Поживемо - побачимо. Я не кажу, що він, іе нічого не зробивши, вже все зіпсував своїми висловлюваннями, але поживемо - побачимо", - зазначив Путін.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА