13:33 08.06.2019

Напад на оператора харківської служби теленовин розслідується за трьома статтями КК

1 хв читати
Напад на оператора харківської служби теленовин розслідується за трьома статтями КК

Поліція почала розслідування нападу на оператора харківської служби новин "Вісті" Вадима Макарюка, яке відбулося в п'ятницю ввечері під час конфлікту на території ТЦ "Барабашово".

"Слідчі порушили кримінальні провадження за ч. 2 ст. 345-1 (погроза або насильство щодо журналіста), 1 ч.. ст. 171 (перешкоджання законній професійній діяльності журналістів) і ч. 2 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання за санкціями статей передбачає до 10 років позбавлення волі", - повідомляє відділ комунікацій ГУ Нацполіції в Харківській області.

За словами журналіста "Вістей" Ганни Черненко, Макарюк наразі перебуває в реанімації в лікарні швидкої та невідкладної допомоги. У нього стався крововилив у мозок, але він притомний. Лікарі оцінюють його стан як важкий.

Як повідомлялося, 7 червня ввечері на території ТЦ "Барабашово" стався конфлікт за участю підприємців, ветеранів АТО і представників Нацкорпусу. Унаслідок конфлікту, за уточненими даними, постраждали 9 осіб, зокрема Вадим Макарюк.

Поліція відкрила кримінальні провадження за ч. 1 ст. 293 (групове порушення громадського порядку) та за ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) КК України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Іспанія та Греція відмовилися передати Україні системи ППО - ЗМІ

Зеленський закликав на засіданні "Рамштайн" надати Україні далекобійну зброю, ППО та артилерію

Літаки F-16 почнуть прибувати в Україну цього року разом із навченими пілотами та обслуговуючим персоналом - глава Пентагону

У Києві терміново евакуйовують пацієнтів двох лікарень, зокрема дитячої, через загрозу російського ракетного удару по них - КМДА

Глава Пентагону на "Рамштайн-21": Ми приділимо особливу увагу посиленню протиповітряної оборони України

Зеленський звільнив Яковця з посади командувача Сил підтримки ЗСУ і призначив головою адміністрації Державної спеціальної служби транспорту

На Херсонщині ворожий БПЛА атакував цивільне авто, постраждав чоловік - ОВА

Чергову партію українського зерна доправлено до Судану - Зеленський

Команда Трампа готує пропозиції для послаблення незалежності ФРС - WSJ

СБУ і Нацполіція затримали в трьох областях України торговців трофейною зброєю

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА