20:00 08.06.2019

На Донбасі в суботу український військовий отримав бойові травми

2 хв читати
На Донбасі в суботу український військовий отримав бойові травми

Один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав бойові травми, повідомив прес-центр Операції об'єднаних сил (ООС).

"Унаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав бойові травми. На обстріл з боку збройних формувань Російської Федерації наші підрозділи дали адекватну відповідь, втрати противника уточнюються", - повідомляється на сторінці Операції Об'єднаних сил у соцмережі Facebook у суботу.

Як наголошується в повідомленні, з початку доби бойовики шість разів порушили режим припинення вогню, при цьому із застосуванням заборонених Мінськими угодами артилерійських систем калібру 122 мм, мінометів калібру 120 мм і 82 мм. Також вони вели вогонь з озброєння танка, автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Так, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник зробив чотири обстріли позицій Об'єднаних сил, з них поблизу с.Водяне, у напрямку н.п. Веселе - з артилерійських систем калібру 122 мм і озброєння танка, біля Лебединського у напрямку н.п. Саханка - з 122 мм артилерії, навколо Широкиного з боку н.п. Саханка - з великокаліберних кулеметів, неподалік н.п. Красногорівка у напрямку н.п. Старомихайлівка - з великокаліберних кулеметів.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник зробив два обстріли позицій Об'єднаних сил поблизу с.Травневе у напрямку шахти ім.Гагаріна - з мінометів калібру 120 і 82 мм, автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, біля н.п. Травневе у напрямку н.п. Байрак - з 120 мм мінометів, автоматичних гранатометів і великокаліберних кулеметів.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Німеччина оголосила про новий пакет військової допомоги Україні

Україна і Польща підтвердили посилення співпраці в пошуку та похованні жертв конфліктів і репресій - заява Шмигаля і Туска

Основні наступальні сили на Авдіївському напрямку ворог сконцентрував на Семенівці - 3 ОШБр

Шмигаль: Можу сказати, що ми точно маємо прогрес щодо зняття блокади на кордоні з Польщею

Туск: Немає такої сили у світі, яка могла б підірвати нашу дружбу і солідарність з Україною

Окупанти обстріляли Моначинівку Харківської області, загинула мирна мешканка

Рада провалила голосування щодо трьох постанов, зокрема про права військовослужбовців і поліцейських на соціальний захист

Кличко зустрівся з мером Парижа в Києві

Президент Філіппін пригрозив Китаю контрзаходами у відповідь на дії в Південно-Китайському морі

Зеленський представив Службі зовнішньої розвідки нового керівника - Олега Іващенка

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА