07:35 09.06.2019

ДБР перевіряє чиновників Міноборони щодо розтрати військового майна у Львові

2 хв читати
ДБР перевіряє чиновників Міноборони щодо розтрати військового майна у Львові

Слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань (ДБР) перевіряють законність будівництва на території військового містечка у Львові, ймовірно вчиненого при зловживанні службовим становищем посадовими особами з Міноборони, повідомила прес-служба ДБР.

"Слідчі теруправління ДБР, розташованого в місті Львові, здійснюють досудове розслідування за фактами зловживання службовим становищем посадовими особами одного з відомств Міністерства оборони України, підробку документів, розтрати військового майна і недбалого ставлення до військової служби, що заподіяло істотну шкоду (ч.2 ст. 364, ч.2 ст.366, ч.3 ст.191 та ч.3 ст.425 Кримінального кодексу України)", - йдеться в повідомленні.

Зокрема, при укладанні договору про користування земельною ділянкою, що належить Міноборони, чиновники вийшли за межі наданих їм повноважень. В результаті зловживань земельна ділянка на території військового містечка №1 на вулиці Княгині Ольги 1-5 в Львові вибула з володіння законного користувача і була передана в розпорядження суб'єктам господарювання під забудову. Ринкова вартість цієї земельної ділянки становить понад 4,5 млн грн.

За інформацією правоохоронців, в ході досудового розслідування даного кримінального провадження за рішенням слідчого судді на цю земельну ділянку наклали арешт із забороною проведення на ній будь-яких підготовчих або будівельних робіт як забудовнику, так і будь-яким третім особам.

Наразі проводяться слідчі дії з метою проведення всебічного, повного і об'єктивного розслідування, а також встановлення винних осіб та притягнення їх до відповідальності.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Українська авіація за добу завдала ударів по шести місцях скупчення окупантів та їхньому пункту управління - Генштаб ЗСУ

Командир "Азова" закликає США скасувати заборону на передачу західного озброєння бригаді

Окупанти за добу завдали 25 ракетних і 52 авіаудари по Україні, обстріляли близько 110 міст і сіл

Зеленський провів у Дніпрі нараду

ЗСУ відбили на авдіївському, новопавлівському й бахмутському напрямках 57 атак окупантів за добу

Чоловік, про загибель якого в результаті обстрілу в Білопіллі повідомлялося раніше, живий, але у важкому стані

Країни G7 заявили про рішучість посилити протиповітряну оборону України

Посол України в США: Сподіваємося, що правки, які зменшують або виключають допомогу Україні, будуть відхилені

Нідерланди виділяють понад EUR200 млн на ППО та артилерійські боєприпаси для України

Окупанти 20 разів від ранку обстріляли Нікопольський район, пошкоджено 14 будинків, 30 тис жителів без світла

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА