07:56 09.06.2019

У Миколаєві правоохоронці шукають свідків ДТП у Корабельному районі

1 хв читати

Миколаївські правоохоронці встановлюють свідків дорожньо-транспортної пригоди в Корабельному районі, в якій травмувалися водій легкового автомобіля і двоє пасажирів, повідомив відділ комунікації Національної поліції Миколаївської області.

"8 червня близько 15:30 у Корабельному районі м.Миколаїв сталася дорожньо-транспортна пригода, в результаті якої загинув пасажир автомобіля KIA Magentis. Поліція встановлює свідків ДТП, в якій травмувалися водій та пасажири КІА, один з яких - смертельно", - йдеться в повідомленні.

За інформацією правоохоронців, транспортний засіб під керуванням 33-річного місцевого жителя здійснював рух вулицею Гагаріна в бік вул. Степова. В районі перехрестя з провулком Гагаріна водій не впорався з керуванням, виїхав за межі проїжджої частини і врізався в дерево.

"Від отриманих тілесних ушкоджень 41-річний пасажир автомобіля загинув на місці події. Ще один пасажир і водій транспортного засобу отримали важкі травми. Їх каретою швидкої було доставлено в медустанову, де вони зараз перебувають", - інформують в поліції.

Правоохоронці внесли відомості за даним фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч.2 ст.286 КК України "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження".

Наразі поліцейські встановлюють обставини ДТП.

У поліції просять громадян повідомити слідству будь-яку інформацію про обставини даного інциденту.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна та Польща наголосили на необхідності забезпечення українцям можливості відвідувати школи та вивчати український компонент

Україна та Польща домовилися разом шукати українські родини в Польщі для дітей, евакуйованих з інтернатів через війну

Німеччина оголосила про новий пакет військової допомоги Україні

Україна і Польща підтвердили посилення співпраці в пошуку та похованні жертв конфліктів і репресій - заява Шмигаля і Туска

Основні наступальні сили на Авдіївському напрямку ворог сконцентрував на Семенівці - 3 ОШБр

Шмигаль: Можу сказати, що ми точно маємо прогрес щодо зняття блокади на кордоні з Польщею

Туск: Немає такої сили у світі, яка могла б підірвати нашу дружбу і солідарність з Україною

Окупанти обстріляли Моначинівку Харківської області, загинула мирна мешканка

Рада провалила голосування щодо трьох постанов, зокрема про права військовослужбовців і поліцейських на соціальний захист

Кличко зустрівся з мером Парижа в Києві

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА