07:34 10.06.2019

Бойовики НЗФ 26 разів порушили режим припинення вогню, українські військові не постраждали

2 хв читати
Бойовики НЗФ 26 разів порушили режим припинення вогню, українські військові не постраждали

З початку доби бойовики незаконних збройних формувань 26 разів порушили режим припинення вогню, втрат серед українських військовослужбовців немає, повідомляє прес-центр штабу операції Об'єднаних сил.

"9 червня збройні формування Російської Федерації 26 разів порушили режим припинення вогню. З них вісім - із застосуванням заборонених Мінськими угодами 122 мм артилерії, а також мінометів калібру 120 і 82 мм. Противник також обстрілював наших захисників з озброєння бойових машин піхоти, протитанкових ракетних комплексів, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї .... Внаслідок ворожих обстрілів втрат серед українських захисників немає", - йдеться в повідомленні, на офіційній сторінці штабу ООС в соцмережі Фейсбук у понеділок уранці.

Бойовики застосували озброєння, заборонені Мінськими домовленостями.

"У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник 20 разів обстріляв позиції Об'єднаних сил: шість разів Водяне - з артилерійських систем калібру 122 мм, а також 120 мм і 82 мм мінометів, гранатометів різних систем, стрілецької зброї; чотири рази поблизу населеного пункту Талаківка - з 120 мм мінометів, озброєння БМП, гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів; два рази Павлопіль - з протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів; двічі Гнутове - з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів, стрілецької зброї; неподалік населеного пункту Верхньоторецького - з мінометів калібру 120 мм; двічі населений пункт Піски - з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів; Авдіївка - з великокаліберних кулеметів; околиці села Березової -з протитанкових керованих ракет і автоматичних гранатометів ; у Невельського - з великокаліберних кулеметів", - зазначили в штабі ООС.

Обстрілу піддалися населені пункти Новоолександрівка і Новолуганське.

"З початку поточної доби ворог обстріляв позиції Об'єднаних сил двічі. У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" ворог зробив один обстріл позицій українських захисників: поблизу населеного пункту Пищевик - зі станкового протитанкового гранатомета. В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" ворог здійснив один обстріл: у селища Зайцеве - з мінометів калібру 120 мм", - підсумували в штабі ООС.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА