19:18 10.06.2019

Екс-менеджер Коломойського має намір поновитися на посаді глави "Укртранснафти"

1 хв читати
Екс-менеджер Коломойського має намір поновитися на посаді глави "Укртранснафти"

Екс-голова правління "Укртранснафта" Олександр Лазорко (який тривалий час керував Надвірнянським нафтопереробним заводом, що належить структурам бізнесмена Ігоря Коломойського) оскаржив своє звільнення з посади в серпні 2015 року.

У базі даних Окружного адмінсуду Києва 6 червня у справі 640/9951/19 зареєстровано три позови від Лазорка до Міністерства юстиції та держреєстраторів Печерської райдержадміністрації Києва (Марині Карташовій, Олександру Панкову, Ларисі Максименко, Олегу Іванюсі і Вікторії Демешко) з вимогою визнати їх дії протиправними , скасувати їх рішення і зобов'язати здійснити дії.

Позивач заперечує внесення змін до реєстраційних даних "Укртранснафти" в серпні 2015 року в частині зміни голови правління, яким на той час був Лазорко, і вимагає поновити його на посаді.

Як повідомлялося, в березні 2015 року НАК "Нафтогаз України" звільнила голову правління "Укртранснафти" Олександра Лазорка. Однією з причин звільнення була названа відкачка 385 тис. тонн технологічної нафти з нафтопроводів і розміщення її на зберіганні в резервуарах НПЗ групи "Приват" у Кременчуці, Дрогобичі та Надвірній. За даним епізодом правоохоронні органи вели розслідування, Лазорко покинув країну і був оголошений в розшук. Після обрання Володимира Зеленського президентом України Лазорко був знятий з розшуку і 5 червня повернувся в Україну.

"Укртранснафта" є оператором нафтотранспортної системи України. 100% її акцій знаходяться в управлінні НАК "Нафтогаз України".

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА