19:20 10.06.2019

"1+1 media" звинувачує Держкіно в навмисному затягуванні відновлення дії прокатного посвідчення на "Сватів"

2 хв читати
"1+1 media" звинувачує Держкіно в навмисному затягуванні відновлення дії прокатного посвідчення на "Сватів"

Медіагрупа "1+1 media" вважає, що Державне агентство України з питань кіно (Держкіно) навмисне затягує термін відновлення дії прокатного посвідчення на телесеріал "Свати".

Про це йдеться у відкритому зверненні "1+1 media" до експертної комісії з питань розповсюдження та демонстрування фільмів Держкіно.

"Ми спостерігаємо навмисне затягування процесу поновлення прокатного посвідчення на серіал "Свати", що є цілком законним кроком, який мав би відбутися автоматично після рішення суду. З незрозумілих причин серіал було відправлено на додаткову експертизу. Парадокс цієї ситуації полягає в тому, що ми не зверталися б до вас, якби термін дії прокатного посвідчення на всі сезони, окрім шостого, не закінчився. І ми маємо намір у будь-якому разі транслювати цей сезон", - наголосили в медіагрупі.

Як зазначено в тексті звернення, медіагрупа "1+1 media" отримала інформацію про те, що цю ситуацію ВО "Свобода" використовуватиме як платформу для входження в парламентську кампанію, щоб продемонструвати таким чином начебто боротьбу за національну ідею.

"Нам незрозуміло, чому об'єктом публічного побиття став український продукт, зроблений в Україні, в українській студії за українські гроші і який транслювався на двох українських загальнонаціональних каналах. Але нам очевидно, що наразі і продукт, і телеканал "1+1", і найголовніше - експертів - намагаються використати як політичний інструмент для передвиборної маніпуляції з однією метою - пройти у парламент", - заявили в медіагрупі.

"1+1 media" також звертає увагу експертів на те, що рішення має бути об'єктивним, неупередженим, виваженим, базуватися на доказовій базі.

Як повідомлялося, 15 травня 2019 року Апеляційний адміністративний суд визнав протиправною заборону демонстрування в Україні телевізійного серіалу "Свати", повідомляється на сайті медіагрупи "1+1 media" .

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА