18:35 12.06.2019

МВС має намір забезпечити правопорядок і законність виборчого процесу під час виборів до ВР

1 хв читати
МВС має намір забезпечити правопорядок і законність виборчого процесу під час виборів до ВР

Міністерство внутрішніх справ України має намір забезпечити правопорядок і законність виборчого процесу на дострокових парламентських виборах і розраховує на підтримку міжнародних партнерів у цьому процесі, заявив глава МВС Арсен Аваков.

Як повідомляє в середу прес-служба міністерства, Аваков під час зустрічі з послом Польщі в Україні Бартошем Ціхоцьким заявив, що МВС налаштоване на забезпечення правопорядку і законності виборчого процесу на всіх його етапах і розраховує на підтримку міжнародних партнерів, а також на ефективну й об'єктивну роботу спостерігачів.

"Ми очікуємо публічної оцінки нашої роботи з боку наших європейських, зокрема польських колег", - сказав Аваков.

У свою чергу Ціхоцький подякував міністру за теплий прийом і запевнив у готовності до плідної роботи.

Також посол позитивно оцінив роботу українських правоохоронців у справі затримання і видачі Польщі громадянина Грузії, якого розшукували за скоєння злочину на території Польщі.

Як зазначається, одним із пріоритетів у двосторонній співпраці між МВС України та Республікою Польща є оновлення договірно-правової бази.

Налагодженню дієвої співпраці сприятиме офіцер зв'язку - представник Міністерства внутрішніх справ та Управління Республіки Польща в Україні Павел Добош.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА