06:30 13.06.2019

До Держбюджету України повернуто 2900000 грн за невчасний ремонт винищувачів МіГ-2

1 хв читати
До Держбюджету України повернуто 2900000 грн за невчасний ремонт винищувачів МіГ-2

Військова прокуратура Західного регіону України повернула до Державного бюджету України 2900000 грн за несвоєчасний ремонт і поставку винищувачів МіГ-29, повідомляє прес-служба Генеральної прокуратури України.

"11 червня 2019 Господарський суд. Києва частково задовольнив позов військової прокуратури Західного регіону України і прийняв рішення про стягнення з державного підприємства "Львівський державний авіаційно-ремонтний завод" до Державного бюджету України 2900000 грн," - йдеться в повідомленні, на офіційному сайті Генпрокуратури в середу ввечері.

Зокрема, в березні 2018 між оборонним відомством і зазначеним заводом був укладений договір на модернізацію двох літаків МіГ-29. У зв'язку з порушенням термінів виконання робіт, виконавець мав сплатити штрафні санкції. Однак, зазначені зобов'язання завод в добровільному порядку не виконав.

"Реагуючи на виявлені порушення і діючи в інтересах Міноборони, військовою прокуратурою заявлено позов про стягнення зазначених коштів за прострочення термінів модернізації військової техніки", - підсумували в прокуратурі.

Суд погодився з доводами прокурора і зобов'язав підприємство сплатити зазначені кошти.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА