21:01 13.06.2019

У Запоріжжі викрадачі вбили свою жертву, в Бердянську викраденого вдалося врятувати

2 хв читати
У Запоріжжі викрадачі вбили свою жертву, в Бердянську викраденого вдалося врятувати

У Запорізькій області відбулися два випадки викрадення людей - у Бердянську (викраденого вдалося звільнити) та Запоріжжі (зловмисники вбили свою жертву).

Як повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" у відділі комунікацій Головного управління Національної поліції в Запорізькій області, 12 червня до Шевченківського відділення поліції Запоріжжя надійшла інформація про те, що на вул. Тульській невідомі насильно посадили в автомобіль ВАЗ чоловіка, 1981 р. н., після чого зникли в невідомому напрямку.

Під час операції "Перехоплення" менше ніж через годину розшукуваний ВАЗ помітили в селі Наталівці Запорізької області. Під час затримання викрадачі викинули з салону автомобіля тіло викраденого та згодом убитого чоловіка. Зловмисники розбіглися в різні боки, але вдалося затримати водія ВАЗа.

Встановлено, що викраденого чоловіка в салоні автомобіля побили, після чого в нього вистрілили з невстановленої травматичної зброї. Від отриманих поранень чоловік загинув.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) та ч. 2 ст. 115 КК України (умисне вбивство).

Крім того, 13 червня о 11:51 до Бердянського відділу поліції надійшло повідомлення місцевих жителів про те, що в Бердянську на вул. Північній невідомі зі зброєю силою завантажили чоловіка до свого мікроавтобуса і зникли.

Мікроавтобус було оголошено в розшук, через короткий час поліція зафіксувала його в межах міста. Зловмисників, 1983 р. н. і 1986 р. н., затримано, заручника звільнено.

Слідство встановило, що викрадачі вимагали від місцевого жителя $10 тис. Після погроз із застосуванням зброї той погодився віддати їм гроші. Коли зловмисники поверталися на мікроавтобусі за грошима, їх помітила і затримала поліція.

У салоні транспортного засобу виявлено дві гвинтівки, які відправлять на експертизу.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) та ч. 2.ст. 189УК України (вимагання).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

США готуються підписати контракти на озброєння для України на $6 млрд

"Укрзалізниця" тимчасово змінить рух приміських потягів через обстріл Харківщини

Канада вітає повернення депортованих до РФ дітей і сприятиме поверненню ще тисяч

Україна і Японія обговорили створення спецтрибуналу для РФ за воєнні злочини

Кулеба вітає доповідь Московського механізму ОБСЄ щодо свавільного утримання РФ українських цивільних осіб

Учасники завтрашнього "Рамштайну" обговорять, як допомогти Україні подолати складнощі, що накопичилися за час відсутності американської підтримки

Данія збільшить військову підтримку України ще на 4,4 млрд данських крон у 2024 році

Українська авіація завдала за добу ударів по 8 місцях скупчення окупантів

Оборонний пакет США потрібно направити в Україну якнайшвидше - розмова Зеленського з американськими партійними лідерами

Окупанти за добу завдали чотири ракетних і 50 авіаударів по Україні, обстріляли понад 110 населених пунктів

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА