07:44 14.06.2019

За минулу добу на Донбасі поранений військовослужбовець, ще один отримав бойову травму

2 хв читати
За минулу добу на Донбасі поранений військовослужбовець, ще один отримав бойову травму

За минулу добу бойовики 29 разів порушили режим припинення вогню, з яких три рази - з застосуванням заборонених мінськими угодами 152-мм артилерії, мінометів калібру 82-мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, повідомили в прес- центрі штабу операції Об'єднаних сил.

"Унаслідок ворожих обстрілів один український військовослужбовець отримав поранення і ще один бойову травму. На кожен обстріл противник отримав адекватну відповідь з озброєння, яке не суперечить Мінським домовленостям", - йдеться в повідомленні на сторінці штабу в Фейсбук у п'ятницю вранці.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики 17 разів обстріляли позиції ООС: 4 рази Водяне - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї; Новоселівку другу - гранатомети різних систем; тричі поблизу Широкиного - гранатомети різних систем і великокаліберні кулемети; двічі Новотроїцьке - з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів; Новомихайлівку - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї; двічі неподалік Лебединського - з протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї; у Березового - автоматичні гранатомети і стрілецьку зброю; поблизу Талаківки - з протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів; Богданівку - великокаліберні кулемети і стрілецька зброя; Талаківку - протитанкові гранатомети, великокаліберні кулемети і стрілецька зброя.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" позиції українських захисників були обстріляні 11 разів: Борівське - артилерія калібру 152-мм; неподалік Луганського - автоматичні гранатомети, стрілецька зброя; двічі Золоте-4 - міномети калібру 82-мм міномети різних систем, великокаліберні кулемети і стрілецька зброя; Зайцеве - гранатомети різних систем; два рази Південне - гранатомети різних систем і стрілецька зброя; біля Луганського - гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети і стрілецька зброя; Станиця-Луганська - стрілецька зброя; двічі Кримське - гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети і стрілецька зброя.

За даними української розвідки 13 червня один бойовик отримав поранення, а також були знищені одна вантажівка і гаубиця Д-30.

"З початку поточної доби ворог двічі обстріляв позиції Об'єднаних сил", - сказано в повідомленні.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики здійснили один обстріл позицій українських захисників: поблизу Мар'їнки - міномети різних систем і стрілецька зброя.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" бойовики один раз обстріляли позиції ООС: Південне - гранатомети різних систем і стрілецька зброя.

Об'єднані сили надійно контролюють бойовиків на лінії зіткнення, дотримуючись при цьому умови припинення вогню.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА