19:36 14.06.2019

ЦВК скасувала торги із закупівлі послуг виготовлення збірок нормативно-правових актів до виборів до ВР, макет документів розмістять на сайті комісії

2 хв читати
ЦВК скасувала торги із закупівлі послуг виготовлення збірок нормативно-правових актів до виборів до ВР, макет документів розмістять на сайті комісії

Відкриті торги із закупівлі послуг із виготовлення та доставки збірників нормативно-правових актів Центральної виборчої комісії з питань підготовки та проведення позачергових виборів народних депутатів України 21 липня не відбулися, ЦВК розмістить макет збірок на своєму офіційному сайті, а окружні виборчі комісії зможуть надрукувати посібники на свій розсуд.

Як повідомила в п'ятницю прес-служба ЦВК, відповідно до рішення тендерного комітету Центрвиборчкому від 28 травня, було оголошено відкриті торги із закупівлі послуг із виготовлення та доставки збірників нормативно-правових актів. Кінцевий термін подання тендерних пропозицій - 12 червня (до 20:00), дата і час проведення електронного аукціону - 13 червня (14:10).

Однак станом на 13 червня, зазначила ЦВК, на веб-порталі ProZorro статус вищезгаданих торгів визначено, як такі, що не відбулися через подання для участі в торгах менше двох тендерних пропозицій (подано лише одну тендерну пропозицію).

Отже, згідно з ч. 1 ст. 31 закону України "Про державні закупівлі" замовник скасовує торги.

"З метою належного забезпечення інформування окружних виборчих комісій Центральна виборча комісія розмістить макет збірників нормативно-правових актів Центральної виборчої комісії з питань підготовки та проведення позачергових виборів народних депутатів України 21 липня 2019 року на офіційному веб-сайті комісії", - зазначено в повідомленні.

Крім того, окружні виборчі комісії (ОВК) зможуть надрукувати посібники на свій розсуд. Для цього ЦВК своєю постановою змінить єдині кошториси видатків ОВК, виділить на це кошти і направить макети.

ЦВК також очікує завершення подання тендерних пропозицій на виготовлення архівних боксів, бланків протоколів, актів та інших документів, необхідних для здійснення голосування і підрахунку голосів, а також інформаційних плакатів політичних партій, кандидати у народні депутати України від яких зареєстровані в загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА