08:40 15.06.2019

На підготовку до нового навчального року Київ виділив 2,5 млрд грн

1 хв читати
На підготовку до нового навчального року Київ виділив 2,5 млрд грн

У Києві почався процес підготовки до навчального року, щоб до 1 вересня встигнути завершити заплановані ремонтні роботи та створити всі умови для реалізації Нової української школи, повідомила прес-служба Київської міськдержадміністрації.

"У рамках підготовки до 1 вересня в навчальних закладах заплановано відремонтувати 330 дахів, фасадів, харчоблоків, місць загального користування тощо. Також цього року планується здійснити реконструкцію шести і термомодернізації семи навчальних закладів. Серед них: 3 школи, 9 садів і 1 стадіон", - йдеться в повідомленні.

Загалом у Києві передбачили 1,1 млрд грн на 12 традиційних програм, що реалізуються районними в місті Києві державними адміністраціями з урахуванням індивідуальних потреб навчальних закладів.

"Найбільше коштів районами міста заплановано на підготовку до нового навчального року, більше 200 млн грн - на протипожежні заходи, третє місце з виділення коштів займає загальноміська програма "Новий освітній простір", - зазначили в прес-службі.

Зазначається, що наразі кращі показники з освоєння коштів за загальноміськими програмами в Дніпровському, Шевченківському та Оболонському районах.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА