19:34 15.06.2019

Білецький: наш борг перед українським народом - повернути український Донецьк, а тим, хто сьогодні опинився у вимушеній еміграції - повернутися додому

2 хв читати
Білецький: наш борг перед українським народом - повернути український Донецьк, а тим, хто сьогодні опинився у вимушеній еміграції - повернутися додому

Засновник і перший командир полку "Азов", народний депутат України, представник об'єднаних націоналістів Андрій Білецький на офіційній церемонії 5-річчя визволення Маріуполя від бойовиків незаконних збройних формувань заявив, що головний обов'язок перед українським народом - повернути український Донецьк, а тим, хто зараз опинився у вимушеній еміграції - повернутися додому, повідомляє прес-служба партії "Національний корпус".

"Не постійні надії на міжнародні арбітражі, не спроба домовлятися з ворогом, а виховання української сили, економіки, науки, армії, віри у власну країну. Лише це дасть нам можливість повернути борг, який ми маємо перед цими людьми. Повернути українцям український Донецьк, а тим, хто зараз опинився у вимушеній еміграції, - повернутися додому. Я вірю, що прийде день, коли це прекрасне свято - день звільнення Маріуполя - піде в минуле. Бо буде значно важливіший день - буде дата звільнення українського Донбасу", - йдеться в повідомленні на офіційній сторінці "Національного корпусу" в соцмережі Фейсбук у суботу ввечері.

Політик зазначив, що для повернення тимчасово окупованих територій українцям необхідно, перш за все, сподіватися на власні сили і розвивати свою державу.

"Взимку 2015 після жахливого обстрілу Східного мікрорайону, ми йшли вперед і створили зону безпеки, яка зробила Маріуполь мирним: без жаху обстрілів і можливого наступу. Тому що ми як захисники відчували обов'язок перед усіма вами, перед рідними людьми і перед рідним для нас містом. Але залишається й інший борг - ті люди, які пліч-о-пліч з нами з Донецька, Луганська, Сімферополя воювали за мирний і за український Маріуполь, люди, які чекають Україну в Донецьку і Луганську, люди, які просто хочуть повернутися додому, в свій рідний Донецьк. І ми теж маємо перед ними величезний борг", - підсумував Білецький.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА