08:06 18.06.2019

За минулу добу бойовики 34 рази обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі, один військовий дістав бойових травм - штаб ООС

2 хв читати

За минулу добу бойовики 34 рази обстріляли позиції Збройних сил України на Донбасі, один український військовослужбовець дістав бойових травм, повідомляє прес-центр Операції об'єднаних сил (ООС).

"17 червня озброєні формування Російської Федерації 34 рази порушили режим припинення вогню. З них дев'ять разів - із застосуванням заборонених Мінськими угодами мінометів калібру 120 і 82 мм. За минулу добу один український захисник дістав бойових травм", - йдеться у зведенні, оприлюдненому на сторінці прес-центру штабу в соцмережі Facebook у вівторок вранці.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики 17 разів обстріляли позиції об'єднаних сил. Зокрема, двічі Широкине - з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, двічі околиці н. п. Лебединського - з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, Талаківки - з автоматичних гранатометів і стрілецької зброї, Пищевика - з великокаліберних кулеметів, тричі поблизу Водяного - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї, тричі Павлопіль - із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, Новоселівку Другу - з автоматичних гранатометів, Піски - з мінометів калібру 120 і 82 мм, станкових протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів, поблизу Авдіївки - з 120-мм мінометів, автоматичних гранатометів і стрілецької зброї, н. п. Мар'їнку- з міномета калібру 82 мм, Опитне - з великокаліберного кулемета.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" позиції українських захисників обстріляли 17 разів. Зокрема, чотири рази Південне - з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, околицю Кримського - з міномета калібру 82 мм, Попасної - з 82-мм міномета і станкового протитанкового гранатомета, сім разів Луганське - з міномета калібру 120 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, Шуми - зі стрілецької зброї, поблизу н. п. Новотошківського - з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, околицю Новоолександрівки - з 120-мм міномета, озброєння БМП і станкового протитанкового гранатомета, Золоте-4 - з міномета калібру 82 мм, ручного протитанкового гранатомета і великокаліберного кулемета.

За даними української розвідки 17 червня поранено трьох бойовиків.

"З початку поточної доби ворог обстріляв позиції об'єднаних сил один раз. За поточну добу втрат серед українських військовослужбовців немає", - зазначили в штабі.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" ворог зробив один обстріл позицій українських захисників поблизу н. п. Луганського - з автоматичного гранатомета і великокаліберного кулемета.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

"Укрзалізниця" продовжила маршрут Dnipro City Express до міста Синельникового

Сирський про потребу в "мобілізації 500 тис.": Після аудиту це число суттєво зменшено

Приїждже російське населення повинне буде виїхати з Криму й інших окупованих територій - Ташева

У суботу в Україні буде сухо, лише на сході вночі невеликий дощ, удень 16-21° тепла

Із 1 квітня вартість транспортної картки в Києві зросте до 75 грн

2,1 тис. закладів культури залишаються на тимчасово окупованих територіях із 2022 року

Під час атаки РФ на об'єкти "Нафтогазу" обійшлося без постраждалих і серйозних пошкоджень - Чернишов

Арка дружби народів у Києві належить до символіки російської імперської політики й підлягає повному демонтажу - УІНП

На Дніпропетровщині пошкоджено енергетичні об'єкти у трьох районах, поранені шестеро людей, серед них 5-річна дитина

Україна підписала зі США угоду про відтермінування виплат за держборгом

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА