10:13 19.06.2019

Актуальні питання двостороннього припинення вогню на Донбасі та розведення сил у районі Станиці Луганської обговорили командувач ООС і делегація СММ ОБСЄ

1 хв читати
Актуальні питання двостороннього припинення вогню на Донбасі та розведення сил у районі Станиці Луганської обговорили командувач ООС і делегація СММ ОБСЄ

 Командувач об'єднаних сил на Донбасі генерал-лейтенант Олександр Сирський і делегація Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні на чолі із заступником голови місії Марком Етерінгтоном обговорили актуальні питання двостороннього припинення вогню в Донецькій і Луганській областях.

"Під час зустрічі командувач ООС поінформував заступника голови СММ ОБСЄ щодо поточного стану безпекової ситуації в районі проведення Операції об’єднаних сил, перебіг відновлення об’єктів цивільної інфраструктури, гуманітарної підтримки населення, ситуації щодо мінної безпеки у районі відповідальності тощо", - повідомляє в середу вранці прес-центр Операції об'єднаних сил на сторінці в соцмережі Facebook.

Згідно з інформацією, в робочому форматі сторони обговорили актуальні питання двостороннього припинення вогню в Донецькій і Луганській областях, а також розведення сил і засобів у районі населеного пункту Станиці Луганської.

"Командувач об’єднаних сил наголосив, що з української сторони усі необхідні заходи щодо виконання вимог Мінських домовленостей виконуються в повному обсязі. Втім, через постійні вогневі провокації збоку російських окупаційних військ, процес розведення сторін на визначеній ділянці району ООС відтерміновується", - наголосили в прес-центрі ООС.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Чергову хвилю ракетної атаки РФ спрямовано на західні області, знову задіяно "Кинджали"

РФ знову обстрілює Україну, кілька груп ракет зафіксовано у східних і південних областях

Унаслідок нічного ракетного удару по лікарні в Харкові постраждала пацієнтка

Ізраїль готовий дати "останній шанс" переговорам для угоди з ХАМАС щодо заручників

SpaceX розраховує зробити місячну ракету Starship повністю багаторазовою до кінця 2025 року

Окупанти вдарили по Харкову, пошкоджено нежитлову цивільну інфраструктуру

Серед постраждалих у ДТП за участю голови Броварської РДА: 32-річна мати з донькою 2,5 років

РФ атакує Україну ракетами, зокрема "Кинджалами", підвищений рівень загрози ударів у кількох областях

НБУ перерахував до держбюджету 38,64 млрд грн прибутку за 2023 р.

Бельгія прискорює постачання F-16, можливо, перші винищувачі передадуть Україні до кінця 2024 року

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА