13:28 19.06.2019

Нардеп Тимчук загинув у себе вдома під час чищення нагородного пістолета - Антон Геращенко

2 хв читати
Нардеп Тимчук загинув у себе вдома під час чищення нагородного пістолета - Антон Геращенко

 У Києві в середу в своєму будинку під час чищення нагородного пістолета завдав собі смертельного вогнепального поранення координатор групи "Інформаційний спротив" (ІС), народний депутат фракції "Народний фронт" Дмитро Тимчук, повідомив його колега по фракції, нардеп Антон Геращенко.

"Годину тому в себе вдома під час чищення нагородного пістолета завдав собі смертельного поранення патріот України і мій друг Дмитро Тимчук", - написав Геращенко в своєму акаунті у Twitter у середу вдень.

За його словами, на місці трагедії працює слідчо-оперативна група.

Пізніше в ефірі телеканалу "112 Україна" Геращенко розповів подробиці трагедії.

"Дружина народного депутата Тимчука зателефонувала у швидку допомогу й поліцію і повідомила, що її чоловік чистив удома нагородний пістолет. Під час чищення зброї завдав собі смертельного поранення. До приїзду бригади швидкої допомоги Тимчук, на жаль, уже помер", - розповів парламентарій.

Дмитро Борисович Тимчук (народився 27 червня 1972 р.) - український військовий, політичний журналіст і популярний блогер. Підполковник запасу. Координатор групи "Інформаційний спротив".

У 1995 р. закінчив факультет військової журналістики Львівського вищого військово-політичного училища. У 1995-1997 рр. проходив службу у військах протиповітряної оборони. У 1997-2000 рр. працював у штабі Національної гвардії України.

У 2000-2012 рр. перебував на роботі в різних структурних підрозділах Міністерства оборони України. Під час службових відряджень відвідав українські контингенти миротворчих сил ООН в Іраку (тричі), Лівані та Косові.

З 2008-го - головний редактор інтернет-проекту "Флот-2017" і керівник громадської організації "Центр військово-політичних досліджень".

Став відомим завдяки детальному висвітленню анексії Російською Федерацією Автономної Республіки Крим, а також бойових дій на Донбасі й російської диверсійної та військової діяльності в Україні. На позачергових виборах до Верховної Ради 2014 р. був обраний народним депутатом України 8-го скликання за партійним списком (№13 у списку) від "Народного фронту".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Юрфірма "Ілляшев та Партнери" ініціювала антидемпінгове розслідування щодо імпорту в Україну сірників з Індії та Пакистану

Кулеба: Такої інтенсивності роботи від партнерів з надання ППО не було від початку повномасштабного вторгнення

Президент Єврокомісії знову каже, що непередбачений прибуток від заморожених росактивів може бути використано для військових потреб України

Росіяни обстріляли Львове Херсонської області, пошкоджено школу

Велика Британія передала Міноборони України обладнання для роботи з реєстром "Оберіг"

Росіяни за добу завдали 6 ракетних і 63 авіаційних ударів по території України

Українська авіація завдала дев’ять ударів по районах зосередження противника

На лінії фронту зафіксовано 71 бойове зіткнення

Шольц: Сподіваємося, що ще шість систем "Patriot" буде знайдено для України від НАТО

Зеленський зустрівся з українською єврейською громадою напередодні свята Песах

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА