08:06 20.06.2019

Штаб ООС: За минулу добу на Донбасі загинув український військовий, один дістав поранення, ще один - бойове травмування

2 хв читати

За минулу добу бойовики 24 рази порушили режим припинення вогню, українські позиції обстріляли з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, внаслідок чого загинув український військовослужбовець, один дістав поранення і ще один - бойове травмування, повідомили в прес-центрі штабу Операції об'єднаних сил.

"За минулу добу один український захисник загинув, один дістав поранення і ще один - бойове травмування. На кожен обстріл противник отримав адекватну відповідь з озброєння, яке не суперечить Мінським домовленостям", - йдеться в повідомленні на сторінці штабу у Facebook у четвер уранці.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики 14 разів обстріляли позиції ООС: район Новотроїцького - з гранатометів різних систем; двічі Лебединське - з автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї; Мар'їнку - зі стрілецької зброї; двічі Піски - з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї; чотири рази по околиці Водяного - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї; Павлопіль - з автоматичних гранатометів; двічі Богданівку - з автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї; околицю Гнутового - з ручних протитанкових гранатометів.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" позиції українських військових було обстріляно 10 разів: у районі Новозванівки - з автоматичних гранатометів; біля Луганського - з автоматичних гранатометів; Зайцеве - зі станкового протитанкового гранатомета і великокаліберного кулемета; Попасна - гранатомети різних систем і великокаліберні кулемети; двічі Кримське - з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї; Світлодарськ - із ручного протитанкового гранатомета і великокаліберного кулемета; двічі район Новотошківського - з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї; поблизу Південного - з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів.

За даними української розвідки 19 червня одного бойовика знищено та одного поранено.

"З початку поточної доби ворог двічі обстріляв позиції об'єднаних сил... один український військовослужбовець дістав поранення", - додали в штабі.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики здійснили один обстріл позицій ООС: поблизу Павлополя - з автоматичних гранатометів і стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" бойовики один раз обстріляли позиції ООС: околицю Луганського - з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА