10:43 20.06.2019

Батько Катерини Гандзюк наполягає на зустрічі із Зеленським "без камер і журналістів"

2 хв читати
Батько Катерини Гандзюк наполягає на зустрічі із Зеленським "без камер і журналістів"

 Батько загиблої активістки, радника мера Херсона Катерини Гандзюк Віктор Гандзюк заявив про необхідність проведення закритої зустрічі з президентом України Володимиром Зеленським для обговорення перебігу розслідування вбивства його дочки.

"Я хочу зустрітися з президентом разом із тими, хто весь час не дає забути про вбивство Каті. Не для піару. Нам потрібна зустріч без камер та журналістів. У нас є дуже важлива розмова і в нас всього одна мета - покарати винних у вбивстві", - написав Віктор Гандзюк у своєму відкритому листі главі держави в соцмережі Facebook.

"Балотуючись, Володимире, ви вимагали у Петра Порошенка покарати вбивць Каті. Сьогодні президентом стали ви. Вбивці досі не покарані. Будь ласка, не мовчіть", - додав батько активістки.

Він відзначає незадовільність результатів розслідування справи про вбивство його дочки. "Підписано принизливі угоди з виконавцями, угоди з примусу, бо немає доказів. Місцева поліція їх не збирала, а ті, що зібрала - знищила. У поліції ніхто не покараний... Виконавці отримали смішні вироки, як за крадіжку велосипеда. Організатор закордоном, та ще не в міжнародному розшуку. Замовники на волі, один керує областю, інші, кажуть, збираються в парламент... Ніби бракує фактів, чи повноважень. Та ні. Як завжди в нашому суспільстві бракує політичної волі. Всі чекають на думку президента. Ви мовчите", - написав Віктор Гандзюк.

Віктор Гандзюк закликав оточення глави держави донести до нього його лист.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА