19:18 21.06.2019

ЦВК у п'ятницю зареєструвала 184 кандидатів-мажоритарників і 139 кандидатів у нардепи за списками двох партій

2 хв читати

Центральна виборча комісія України на засіданні у п'ятницю зареєструвала 184 кандидатів у народні депутати в одномандатних виборчих округах, а також 139 кандидатів, внесених до списків політичних партій у загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі.
Як повідомила прес-служба ЦВК, Центрвиборчком зареєстрував 183 кандидатів у нардепи, які балотуються в одномандатних виборчих округах у порядку самовисування на позачергових виборах 21 липня. Крім того, комісія зареєструвала одного кандидата, висунутого партією "Наш край", в одномандатному виборчому окрузі №58.
Загалом станом на 21 червня в одномандатних виборчих округах зареєстровано 1076 кандидатів у народні депутати України: тих, хто балотується в порядку самовисування - 927, висунутих політичними партіями - 149.
Крім того, у п'ятницю ЦВК зареєструвала 139 кандидатів у народні депутати, внесених до виборчих списків політичних партій, у загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі: 63 - від політичної партії "Українська стратегія Гройсмана"; 76 - від партії "Сила і честь".
Отже, загалом станом на 21 червня ЦВК зареєструвала 1160 кандидатів у народні депутати України, внесених до виборчих списків восьми політичних партій, у загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі.
Цього самого дня комісія визнала Запорожця і Мельник, які відмовилися від балотування кандидатами в народні депутати України в округах №105 та №106 відповідно, оскільки вони подали до ЦВК заяви про відкликання своїх заяв про самовисування в зазначених округах.
ЦВК відмовила в реєстрації п'ятьом кандидатам у народні депутати України, висунутим у порядку самовисування в одномандатних виборчих округах: І.Балоги - в окрузі №70, В.Довгого - в окрузі №102, А.Мармуляк - в окрузі №116, А.Лопушанського - в окрузі №125, Германа - в окрузі №203.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Унаслідок атаки БПЛА в Одесі четверо постраждалих перебувають у лікарні, двоє з них - діти - Труханов

Верховна Рада має намір дозволити місцевому голові в певних випадках призначати старосту громади

ВР звільнила сімох членів Рахункової палати - нардеп

Окупанти обстріляли Харків, інформація про постраждалих уточнюється - мер

Спецпрокуратура відкрила кримінальне провадження за фактом смерті мобілізованого дорогою до навчального центру на Закарпатті

Через ворожий обстріл у Новокаїрах постраждав чоловік - Херсонська ОВА

Ворог завдав ракетного удару по Дніпровському району, попередньо постраждали 4 людини - голова ОВА Лисак

Ексдепутата Запорізької міськради, який коригував ворожі ракети, засуджено до 15 років в'язниці

Україна і НАТО погодили план роботи на травень для активізації пропозицій до саміту альянсу у Вашингтоні - Міноборони

Європарламент підтримав лібералізацію торговельного режиму з Україною, посиливши захисні заходи для фермерів ЄС

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА