20:25 21.06.2019

Multiplex запустить технологію панорамного кінопоказу ScreenX в одеському ТРЦ Riviera

1 хв читати

Мережа кінотеатрів Multiplex уклала контракт із південнокорейською компанією CJ 4DPLEX про постачання технології панорамного кінопоказу ScreenX, запуск якої відбудеться в серпні 2019 року в кінотеатрі мережі в одеському торговельно-розважальному центрі (ТРЦ) Riviera.
"Підписали контракт на постачання ScreenX, найновішої технології кінопоказу. Першим пощастить одеситам - у серпні відкриємо перший зал ScreenX у ТРЦ "Рив'єра". Протягом року такі зали з'являться у всіх великих містах. Технологія для України нова, і я впевнений, що глядачі її полюблять", - повідомив генеральний директор компанії Віталій Писаренко в соцмережі Facebook.
За його словами, в кінотеатрах мережі в Києві технологія з'явиться в першому кварталі 2020 року.
Компанія "Мультиплекс-Холдинг" заснована в 2003 році. Станом на червень 2019 року налічувала 26 кінотеатрів, розташованих у Києві, Одесі, Кривому Розі, Миколаєві, Черкасах, Рівному, Хмельницькому, Житомирі, Херсоні, Маріуполі, Запоріжжі, Дніпрі, Полтаві, Львові, Луцьку, Чернігові та Харкові. Крім того, плануються до запуску об'єкти в Києві (ТРЦ Rive Gauche, ЦУМ, Retroville) і Одесі (ТРЦ Riviera).
Відповідно до системи розкриття інформації НКЦПФР, власниками компанії на перший квартал 2019 року були компанії з управління активами "Капітал-Груп" (69,5%) і "Контадор" (19,8%), а також АТ "ЗНВКІФ "Васат" (9,9%). Кінцевим бенефіціаром у Держреєстрі юросіб і фізосіб-підприємців зазначений Віталій Писаренко.
Статутний капітал компанії становить 86 млн грн.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

США заблокували рішення ООН щодо визнання Палестинської автономії повноправними членом

Боррель: Росія становить для ЄС екзистенційну загрозу

МАГАТЕ повідомило про чергову атаку майданчика ЗАЕС безпілотником

Окупанти двічі обстріляли прикордонний Вовчанськ, поранено чоловіка

Зеленський із віцепрем'єром німецького уряду Габеком обговорив постачання ППО та спільні оборонні проєкти

Україна почала переговори з Чехією про укладення угоди з безпеки

Не лише Нідерланди готові просто зараз купити батарею Patriot для України - Кулеба

Столтенберг: У НАТО вже зібрали інформацію про наявні засоби ППО, зокрема Patriot, працюючи із союзниками над тим, щоб передислокувати ці системи в Україну

Рютте: Європейські країни, які мають Patriot, розглянуть власну потребу в цих системах із метою передачі їх Україні

Юрфірма "Ілляшев та Партнери" ініціювала антидемпінгове розслідування щодо імпорту в Україну сірників з Індії та Пакистану

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА