13:05 22.06.2019

Минулої доби та на початок суботи НЗФ 28 разів порушили режим припинення вогню, один український військовий дістав бойову травму

2 хв читати
Минулої доби та на початок суботи НЗФ 28 разів порушили режим припинення вогню, один український військовий дістав бойову травму

Один український військовослужбовець дістав бойову травму внаслідок 28 обстрілів бойовиків незаконних збройних формувань на Донбасі з початку доби п'ятниці, 21 червня, і на ранок суботи, 22 червня, повідомляє прес-центр штабу операції Об'єднаних сил.

"21 червня збройні формування Російської Федерації 25 разів порушили режим припинення вогню. З них сім разів - із застосуванням заборонених Мінськими угодами мінометів калібру 120 і 82 мм. Противник відкривав вогонь по наших захисниках із гранатометів різних систем, озброєння БМП, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї... За минулу добу один український військовослужбовець отримав бойове травмування", -. йдеться в повідомленні, на офіційній сторінці штабу ООС в соцмережі "Фейсбук" в суботу вранці.

Бойовики застосували різні системи озброєнь.

"У районі відповідальності оперативно-тактичної групи "Схід" противник 16 раз обстріляв позиції Об'єднаних сил: поблизу Опитного - з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї; тричі Авдіївку - з гранатометів різних систем, великокаліберного кулемета і стрілецької зброї; чотири рази Водяне - з 120 і 82 мм мінометів, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї; тричі Широкине - з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї; Новотроїцьке - зі станкового протитанкового гранатомета; населений пункт Піски - зі станкового протитанкового гранатомета; Новомихайлівку - із гранатометів різних систем; Новоселівку Другу - з великокаліберних кулеметів; околицю Красногорівки – з мінометів калібру 120 мм", - відзначили в штабі ООС.

Також було обстріляно Луганське, Новолуганське, Південне, Катеринівку, Новгородське.

"З початку поточної доби ворог тричі обстріляв позиції Об'єднаних сил. В районі відповідальності оперативно-тактичної групи "Схід" ворог здійснив три обстріли позицій українських захисників: поблизу населеного пункту Водяне - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї; околицю Старогнатівки - з автоматичних гранатометів, великокаліберного кулемета і стрілецької зброї; Широкине - з автоматичних гранатометів і стрілецької зброї", - розповіли в штабі ООС.

За даними української розвідки 21 червня четверо бойовиків НЗФ дістали поранень.

"Об'єднані сили надійно контролюють противника на лінії зіткнення, дотримуючись при цьому умов припинення вогню", - підсумували в штабі ООС.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кількість постраждалих унаслідок масованої ракетної атаки в Дніпропетровській області зросла до 21 людини

На Ставропіллі впав дальній бомбардувальник Ту-22М3

У Херсонській області за добу в результаті обстрілів троє людей дістали поранення, є влучання в житлові будівлі

Після масованої атаки по Дніпропетровській області дві людини загинули, поранено 15 мирних жителів, є руйнування, пожежа

ЗС України за добу ліквідували 870 окупантів

За добу окупанти 442 рази обстріляли Запорізьку область, є руйнування

Генштаб ЗС України : На фронті відбулося 86 бойових зіткнень, на бахмутському напрямку відбито 25 атак противника

Генштаб ЗС України: За минулу добу армія РФ здійснила 11 ракетних і 78 авіаударів

Генштаб ЗС України: Авіація завдала ударів по дев’яти районах скупчення сил противника

Генштаб ЗС України: Ухвалено рішення про припинення відрядження полковника Наталії Гуменюк

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА